Fotbal international

Povestea medicului italian care demonstrează că fotbalul trăiește și în timpul pandemiei: „Totti 10 Legendar”!

17.04.2020 | 14:32
Povestea medicului italian care demonstreaza ca fotbalul traieste si in timpul pandemiei Totti 10 Legendar
ADVERTISEMENT

Serena Girlando, medic anestezist la Spitalul Universitar Modena, a impresionat o lume întreagă după ce a apărut în sala de operație cu costum de protecție pe spatele căruia a scris „Totti 10 Legendar”. Medicul este suporter înfocat al formației AS Roma, unde deține abonament chiar în peluză.

Povestea medicului din Modena, suporter înfocat al Romei

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul de pe continent, Belarus fiind singura excepție, dar fenomenul rămâne viu pentru suporterii pasionați, unii dintre ei aflați în prima linie, în luptă cu situația actuală.

ADVERTISEMENT

Serena Girlando este medic anestezist la Spitalul Universitar din Modena, dar nu a putut uita de marea dragoste fotbalistică, AS Roma, nici în această perioadă.

O fotografie cu medicul din Italia s-a viralizat pe internet, după ce Serena Girlando a apărut în spital cu un costum de protecție care avea scris pe spate „Totti 10 Legendar”.

ADVERTISEMENT

Pasiunea medicului pentru AS Roma nu a fost trecută cu vederea nici de oficialii clubului capitolin, care au anunțat, prin intermediul paginii de Twitter, că Serena Girlando are abonament în peluză și, chiar dacă distanța dintre Modena și Roma este de peste 400 de kilometri, este prezentă deseori pe Stadio Olimpico.

Serena Girlando este medic anestezist la Spitalul Universitar din Modena, oraşul în care locuieşte. ‘E înnebunită după AS Roma’, spune un prieten.

ADVERTISEMENT

Un suporter cu abonament în peluza Curva Sud, în curând va călători din nou câte 800 de kilometri pentru a o vedea pe Roma jucând. Deocamdată, are alte priorităţi. O eroină!”, se arată pe contul de Twitter al Romei.

  • 22.170 de decese cauzate de coronavirus au fost confirmate în Italia

Precedent la Milano

Alessio Romagnoli, căpitanul lui AC Milan, a publicat pe contul de Instagram o fotografie pe care a primit-o, în care un medic era surprins îmbrăcat în costum de protecție, pe spatele căruia erau scris numele și numărul fundașului italian.

ADVERTISEMENT
Fotografia publicată de Alessio Romagnoli pe Instagram
Fotografia publicată de Alessio Romagnoli pe Instagram

Am primit această fotografie și mesajul: „Tu ești idolul meu”. I-am transmis imediat că el este idolul meu, cu adevărat, voi sunteți adevărații eroi, care vă riscați viețile pentru a le salva pe ale noastre. Nu poate exista un cadou mai important”, a scris Alessio Romagnoli pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: