Căutată de mafia pariurilor: “Te interesează să trânteşti meciuri?”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
10/02/2018, 12:02
Căutată de mafia pariurilor: “Te interesează să trânteşti meciuri?”

Mihaela Buzărnescu a povestit despre greutăţile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale, în care şi-a găsit vârful de formă la 29 de ani, după nenumărate accidentări care i-au tocat mulţi ani din carieră. Ea a reuşit să se menţină pe linia de plutire datorită cluburilor străine sub culorile cărora a jucat în turneele ITF. Cu toate acestea, Buzărnescu a fost nevoită să joace cu bani împrumutaţi de la prietenii de familie pentru a-şi continua visul. 

„Am patru rachete cu care joc şi mai şi sparg din ele! N-am sponsor. La 20 de ani am primit nişte bani, 10.000 de dolari. La 19 ani, am mai primit de la Primola şi de la Nova Brasilia. De atunci, nimic. Am avut probleme financiare destul de mari. Ca să pot juca în ultimii 2-3 ani, a trebuit să ne împrumutăm la diverse persoane fizice. Este vorba despre vreo 28.000 de euro. Am reuşit să achit datoriile, cu banii câştigaţi anul trecut. Acum, nu mai joc la cluburile din străinătate acum”, a spus Buzărnescu, într-un interviu pentru Libertatea.

Am făcut poză mesajului primit şi am raportat la ITF”

Sportiva a fost căutată şi de cei care fac blaturi sportive. De asemenea, a primit mai multe ameninţări pe facebook sau pe telefon. Cu toate acestea, Buzărnescu nu a picat pradă celor care fac combinaţii la pariuri şi a raportat totul la ITF:

 ”Mi s-a propus să trântesc meciuri, să joc la pariuri. Am raportat imediat la ITF. Eram în Japonia, anul trecut. Am primit nişte mesaje, dacă nu te interesează să trânteşti nişte meciuri, ceva de genul ăsta, să joci la pariuri, că primeşti bani. Am făcut poză mesajului primit şi am raportat la ITF. Acum doi ani, am primit o ameninţare pe Facebook, era un turc, iar eu trebuia să merg la un turneu în Ankara. I-am arătat mesajul supervizorului, dar mi-a zis să stau liniştită. Mă certa respectivul: «Cum ai putut să pierzi»? Nu concep că poţi pierde un meci de la minge de meci sau poţi câştiga unul revenind de la minge de meci.”, a spus pentru sursa citată jucătoarea care se află în acest moment pe locul 43 mondial, după o ascensiune de 500 de locuri într-un singur an! 

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.