Fotbal intern

Povestea nebună a ultimului transfer din Liga 1! Jefuit înainte să ajungă în România. Exclusiv

22.11.2020 | 22:28
Povestea nebuna a ultimului transfer din Liga 1 Jefuit inainte sa ajunga in Romania Exclusiv
ADVERTISEMENT

Povestea transferului lui Mahmoud Al Mawas la FC Botoșani este una nebună, fotbalistul fiind jefuit în Siria înainte de a semna cu echipa lui Croitoru. Botoșaniul a insistat o lună de zile pentru acest transfer și, în sfârșit, actele au fost semnate. 

FC Botoșani a insistat mult pentru transferul talentatului atacant sirian, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. La un moment dat, această mutare a fost la un pas să pice, în condițiile în care jucătorul și impresarii nu mai răspundeau la telefoanele oficialilor moldoveni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Al Mawas le-ar fi transmis oficialilor clubului că a avut probleme personale în Siria, mai exact, casa lui a fost jefuită de câteva sute de mii de euro și că va semna după ce își va rezolva problemele personale.

Povestea transferului lui Mahmoud Al Mawas la FC Botoșani! Jefuit în Siria

La mai mult de o lună de la începutul discuțiilor, Mahmoud Al Mawas a semnat contractul cu echipa lui Marius Croitoru și urmează să vină săptămâna viitoare în România. Valeriu Iftime a explicat pentru FANATIK de ce a durat atât de mult să îl transfere pe sirian, povestind și peripețiile prin care a trecut fotbalistul înainte să semneze:

ADVERTISEMENT

“Nu știu exact de ce au durat o lună discuțiile. La un moment dat nu mai răspundea la telefon, nici el, nici impresarii. N-a putut să vină acum pentru că a jucat la echipa națională. A jucat, a marcat. Trebuia să vină de miercuri, dar între timp a semnat cu noi, ne-a trimis contractul.

“Nu știu exact cum au stat lucrurile, dar știu sigur că a avut o problemă de familie la el, în Siria”

Probabil va veni zilele următoare, nu știu când exact. Există tot felul de informații în ceea ce îl privește. Una dintre ele este că a fost jefuit. Nu știu exact cum au stat lucrurile, dar știu sigur că a avut o problemă de familie la el, în Siria. Nu am detalii. 

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu impresarii în urmă cu două zile, contractul este semnat, totul este în linie dreaptă. După cum îmi vorbesc sursele mele din Siria (râde), el pare un talent excepțional. Este un jucător în formă, evoluează la echipa națională. 

Sper să își păstreze forma și să se încadreze în echipa noastră. Mă bucur că am reușit să îl transferăm. Ideea este că sunt mulți impresari care ne prezintă fotbaliști, dar Marius se ocupă, el face alegerile.  Era supărat că nu vine sirianul că era un jucător pe care l-a dorit mult. Acum că a semnat, ne bucurăm mult”, a spus Iftime pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În formă bună la echipa națională! A marcat două goluri în 5 meciuri

Mahmoud Al Mawas a evoluat în trecut doar la echipe din zona Golfului precum: Al Karamah, Al-Riffa, AL-Arabi, Faisaly, Al-Muharraq sau Umm Salal. El a fost transferat de Botoșani din postură de jucător liber.

Fotbalistul transferat de FC Botoșani traversează o perioadă bună și la echipa națională. El a reușit să marcheze 2 goluri în cele 5 meciuri disputate până acum în calificările pentru Cupa Mondială din regiunea Asiei.

  • 27 de ani are Mahmoud Al Mawas
  • 55 de goluri în 145 de meciuri la nivel de club are Al Mawas

 

ADVERTISEMENT