Life

Povestea neromanțată de viață a lui Grimes, iubita afaceristului Elon Musk

Grimes, partenera lui Elon Musk, are o poveste de viață desprinsă din filmele hollywoodiene. Ce secrete ascunde cântăreața?
11.09.2021 | 17:44
Povestea neromantata de viata a lui Grimes iubita afaceristului Elon Musk
Grimes, iubita lui Elon Musk. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Grimes, partenera de viață a patronului Space X, Elon Musk, este una dintre cele mai excentrice cântărețe din Statele Unite.

Tânăra născută în Canada a cântat mai multe genuri muzicale inițial sub numele Claire Elise Boucher. În cele din urmă, după ce l-a cunoscut pe Musk, femeia și-a schimbat numele în litera c, simbolul vitezei luminii.

ADVERTISEMENT

Un lucru interesant legat de viața artistei este că a fost crescută într-un spirit religios. Familia ei, de confesiune romano-catolică, a dat-o la o școală unde a aprofundat teologia.

Grimes, iubita lui Elon Musk, de la școala catolică la muzică și neuroștiințe

Mama vedetei a fost procuror și avocat, iar tatăl ei i-a însuflat pasiunea pentru științele moderne, fiind specializat în biotehnologie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și producătoarea muzicală a avut de suferit de-a lungul timpului din cauza aspectului ei fizic. În anul 2020, Grimes a spus pe Instagram că a fost victima unei agresiuni din cauza feței sale.

Dintotdeauna a fost nevoită să facă față unor prejudecăți, mai ales că are și un defect de vorbire.

ADVERTISEMENT

Înainte să devină un nume cunoscut în lumea muzicală, după ce a trecut prin școala catolică, Grimes a urmat niște studii în domenii interesante.

Iubita lui Elon Musk a terminat studiile la Universitatea McGill din Montreal, Canada, specializându-se în neuroștiințe și limba rusă. Tânăra a făcut parte și dintr-un program de electroacustică, notează clickpentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Poate că lucrul cel mai straniu despre ea, care are legătură directă cu bărbatul vieții sale este numele pe care l-a ales pentru copilul pe care l-v adus pe lume.

Cei doi porumbei au creat o adevărată isterie când au dezvăluit ce nume i-au pus bebelușului lor. Micuțul se numește X Æ A-Xii, căruia îi spun simplu, X.

Grimes are o serie de apariții excentrice. Foto: Instagram

Controversatul Musk

Elon Musk este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați ingineri din lume. Este directorul general al companiei SpaceX și director executic al Tesla.

Musk a devenit controversat în ultimii ani din cauza declarațiilor făcute despre viitorul omenirii. Susține și finanțează dezvoltarea inteligenței artificiale. În mai multe interviuri, afaceristul a lansat câteva semnale de alarmă cu privire la faptul că inteligența artificială ar putea căpăta într-o bună zi autonomie și ar putea deveni un pericol pentru specia umană.

O altă companie de-ale sale, Neuralink, își propune implantarea de CIP-uri în creierul uman pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: