ADVERTISEMENT
Life

Povestea neștiută a Adinei, „Păpușa de la Glina”. Ce pasiuni ascunse are frumoasa româncă

Autor: Alexa Serdan | 08.09.2020 | 13:38
Povestea neștiută a Adinei, „Păpușa de la Glina”. Ce pasiuni ascunse are frumoasa româncă
Povestea neștiută a Adinei, „Păpușa de la Glina”. Ce pasiuni ascunse are frumoasa româncă: ”Am învățat multe”. Sursa foto: Instagram.com

Adina Georgina Popovici, adolescenta în vârstă de 14 ani supranumită „păpușa de la Glina”, și-a schimbat radical viața după ce a fost descoperită locuind lângă o groapă de gunoi, acolo unde trăiește împreună cu familia sa. Asemănată cu celebra actriță Angelina Jolie, tânăra și-a descoperit pasiunea pentru modelling.

ADVERTISEMENT

Fetița a devenit model internațional și asta datorită frumuseții sale răpitoare, dar și muncii. Adina Georgiana Popovici a mărturisit că și-a descoperit câteva pasiuni, mai ales că a putut călători în locuri la care nici nu ar fi îndrăznit să viseze înainte.

În prezent, copila adoră să fie în lumina reflectoarelor și spune că a învățat foarte multe datorită experiențelor pe care le-a avut pe podiumuri importante din întreaga lume. „Păpușa de la Glina” a defilat pentru designeri de top, în China sau Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Adina Georgiana Popovici, „păpușa de la Glina”, pasionată de modelling

Asemănarea izbitoare cu Angelina Jolie i-a adus renume internațional, dar și datorită oamenilor care au crezut în ea încă de la început. Cătălina Buzdun – Rafaila este persoana care a ghidat-o pe Adina Georgiana Popovici încă de la primii pași în modă, în prezent femeia fiind managerul copilei.

Frumoasa româncă a învățat foarte multe și apreciază fiecare sfat pe care-l primește. Pasionată de fotografie, „păpușa de la Glina” a povestit că și-a dat seama că adoră să fie în centrul atenției odată cu primul editorial de modă, apărut la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020.

Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată,  machiată  și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite.

ADVERTISEMENT

Înainte să apar în VIVA!, a contat mult ajutorul pe care mi l-au oferit foarte mulți oameni după ce au citit povestea mea și a familiei mele în ziarul Libertatea, în 2016 și în 2019.

A urmat să defilez pe podiumul prezentărilor de modă la Romanian Fashion Philosophy, un mare festival de modă din România. Cu ocazia primei defilări de modă, am ajuns și în revista Vogue, ediția din China.

ADVERTISEMENT

O fotografie cu mine pe podium a apărut în această mare revistă de modă. Încă de la început, managerul meu, Cătălina Buzdun-Rafaila, m-a ghidat în această lume nouă. Am învățat multe.

De exemplu, unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit de la ea e că „poți fi oricine îți dorești să fii, dar cel mai bine e să fii cea mai bună versiune a ta. Asta fac în fiecare zi”, a declarat „păpușa de la Glina”, într-un interviu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!