Life

Povestea neștiută din viața lui Cătălin Măruță. A fost agresat în public, în fața tuturor: “M-a umplut de sânge”

Cătălin Măruță și-a spus povestea neștiută despre cum a fost agresat în public, în fața tuturor, în urmă cu câțiva ani. Prezentatorul a ajuns la spital după acest incident.
12.01.2022 | 17:59
Povestea nestiuta din viata lui Catalin Maruta A fost agresat in public in fata tuturor Ma umplut de sange
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a povestit despre cum a fost agresat în public la un moment dat și a fost nevoită să meargă la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc la București, în timp ce se afla într-un autobuz.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. Prezentatorul TV nu a uitat nici acum momentele pe care le-a trăit.

ADVERTISEMENT

Soțul Andrei Măruță a vrut să facă o faptă bună, însă a ajuns să fie agresat în văzul tuturor. Întâmplarea l-a speriat și l-a revoltat, în același timp.

Cătălin Măruță a fost agresat în public

Cătălin Măruță a observat că geanta unei femei din autobuz era deschisă, așa că a decis să o avertizeze. Din păcate, lucrurile nu au decurs atât de bine pentru prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din autobuz încerca să fure ceva din poșeta femeii. Bărbatul s-a enervat după ce Măruță a avertizat-o pe femeie că avea geanta deschisă, așa că a ajuns să-l agreseze pe prezentator în fața tuturor.

Moderatorul emisiunii “La Măruță” s-a ales cu un pumn în nas în autobuz, însă se putea ajunge la ceva mai grav. Agresorul i-a spus că va coborî împreună cu el la următoarea stație, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost speriat în urma incidentului, dar mai mult l-a revoltat atitudinea oamenilor, care nu au intervenit deloc în altercația celor doi.

După ce a fost lovit, prezentatorul a mers la Spitalul Universitar pentru a-și bandaja nasul.

“Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’.

ADVERTISEMENT

Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua. 

M-a umplut de sânge și mi-a zis: ‘Coborâm la prima împreună’. Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic.

La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. 

Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul.”, a declarat prezentatorul în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT