Life

Povestea prințesei care s-a alăturat circului după ce s-a îndrăgostit de un dresor de elefanți. A lăsat viața regală ca să trăiască în rulotă

Povestea prințesei care s-a alăturat circului după ce s-a îndrăgostit de un dresor de elefanți. Și-a luat cei trei copii și s-a mutat într-o rulotă cu iubitul.
27.10.2022 | 00:25
Povestea printesei care sa alaturat circului dupa ce sa indragostit de un dresor de elefanti A lasat viata regala ca sa traiasca in rulota
Povestea prințesei care s-a alăturat circului după ce s-a îndrăgostit de un dresor de elefanți. foto Colaj Fanatik / Instagram și Pixabay
ADVERTISEMENT

Aceasta este povestea prințesei care au vrut să trăiască viața din plin și a ajuns să lase viața regală pentru cea de la circ, unde stătea într-o rulotă. Stephanie este sora Prințului Albert de Monaco.

Povestea prințesei care s-a alăturat circului după ce s-a îndrăgostit de un dresor de elefanți

Prințesa Stephanie a dus o viață tumultuoasă pentru o regalitate și s-a iubit cu mai mulți bărbați. Inclusiv cei trei copii ai săi i-a făcut cu doi bărbați diferiți, ambii bodyguarzii săi.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a îndrăgostit de dresorul de elefanți pe care l-a întâlnit în 1999, nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a-și lua cei trei copii de la Casa Regală și să meargă să stea cu iubitul ei, într-o rulotă.

Încă de mică, Stephanie nu a fost supusă regulilor regale, pe care mai degrabă le încălca. Părinții lui Stephanie au fost Prințesa Grace și Prințul Rainier al III-lea de Monaco.

ADVERTISEMENT

Aceasta a trecut printr-un accident traumatizant pe când avea doar 17 ani, în urma căruia mama sa, Prințesa Grace, a murit. Cele două au ajuns cu mașina pe o stâncă, dar pentru mama sa nu s-a mai putut face nimic.

Atunci, tânăra Stephanie a decis să trăiască fiecare zi de parcă ar fi fost ultima. Aceasta a fost inclusiv model, dar și-a încercat norocul și în muzică. Ba chiar a colaborat cu legendarul Michael Jackson, în 1991.

ADVERTISEMENT

„A încercat să facă modelling, să devină o vedetă pop – a lansat muzică. A colaborat chiar și cu Michael Jackson la single-ul său din 1991, In the Closet”, spune expertul regal Brittani Barger.

Inclusiv ea recunoaștea că a avut o „o carieră neobișnuită pentru o prințesă”.

Viața amoroasă a Prințesei Stephanie a fost una tumultuoasă

Și viața amoroasă a prințesei de Monaco a fost una haotică. Aceasta s-a iubit cu mulți bărbați în timpul tinereții sale și s-a așezat la casa ei cu fostul său bodyguard, Daniel Ducruet.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut împreună doi copii, Louis și Pauline. Căsătoria lor a durat doar un an și jumătate, iar după aceea și-au spus adio.

Prințesa Stephanie a mai făcut încă un copil, tot cu un bodyguard de-al său. La acea vreme, nimeni nu știa cine este tatăl copilului prințesei. Ulterior s-a aflat că era vorba de Jean-Raymond Gottlieb, scrie Insider.

Dar șocul pentru toată lumea a venit în 2001, când la doi ani după ce îl cunoscuse pe Franco Knie, un dresor de elefanți, Prințesa Stephanie de Monaco a decis să se mute alături de el, într-o rulotă, și să se alăture circului, în defavoarea confortului regal

 „Ea s-a alăturat vieții de circ, s-a mutat într-o rulotă și a călătorit prin Elveția, de unde era iubitul ei”, a spus Barger.

Familia regală a fost șocată de decizia prințesei, care a luat și cei trei copii cu ea, iar mulți și-au făcut griji că aceștia aveau de suferit stând într-o rulotă și călătorind cu circul. Copiii prințesei aveau 9, 7 și 3 ani când a decis să se mute în rulotă.

Prințesa și fiicele ei
Prințesa și fiicele ei. foto Instagram

„Erau și ei tineri, nu aveau încă vârsta la care să poată avea grijă de ei înșiși – aveau nevoie de grijă”, mai spune Barger.

În 2002, povestea de dragoste dintre prințesă și dresorul de elefanți a luat sfârșit și aceasta s-a întors la Casa Regală alături de copiii ei, dar nu pentru mult timp, pentru că un alt circar.

Cu Adans Lopez Peres, prințesa s-a și căsătorit, dar mariajul lor a durat doar un an, divorțând în anul 2003.

ADVERTISEMENT
Tags: