Life

Povestea rochiei Ralucăi Bădulescu din prima ediție Bravo, ai stil! Celebrities: “Nici în visele viselor nu speram”

Raluca Bădulescu va purta în prima ediție Bravo, ai stil! Celebrities o rochie impresionantă, special realizată pentru Bucharest Fashion Week. Jurata se declară îndrăgostita de creația pe care în urmă cu câțiva ani a purtat-o și Claudia Neghină.
07.09.2021 | 16:08
Povestea rochiei Ralucai Badulescu din prima editie Bravo ai stil Celebrities Nici in visele viselor nu speram
Aceasta este rochia pe care o va purta Raluca Bădulescu în prima ediție Bravo, ai stil Celebrities/ Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru pasionații modei, astfel că, pe 8 septembrie, începe un nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Vedete precum Anda Adam, Carmen Negoiță, Nicoleta Nucă se vor întrece în competiție pentru un loc pe podium.

Jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities promit și ei să fie atenți și să nu le scape niciun detaliu legat de ținutele vedetelor. În stilul caracteristic, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci sunt gata de treabă și de “taxat” fiecare imperfecţiune.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în centrul atenției sunt concurentele și ținutele lor, nici juraţii nu se lasă mai prejos.  Raluca Bădulescu,  Maurice Munteanu si Tibi Clenci vor oferi un adevărat spectacol al ţinutelor.

Raluca Bădulescu, apariţie impresionantă în prima ediţie a show-ului

Așa cum ne-a obișnuit, nonconformista Raluca Bădulescu reușește să ațintească toate privirile asupra ei de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

În prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, aceasta va purta o rochie la care nici nu visa vreodată, cu un design aparte.  Mulată, de catifea neagră și cu cristalele swarovski încrustate, ținuta îi pune în evidență silueta perfectă pe care o are în acest moment vedeta de la Kanal D.

“Rochia este semnată Alexandru Raicu, a fost realizată pentru Bucharest Fashion Week şi a fost purtată la acest eveniment special, acum doi ani, de manechinul internaţional Claudia Neghină. Nici în visele viselor mele vreodată nu puteam să sper să încap în acea rochie, însă cea mai mare bucurie a mea este faptul că mi s-a potrivit perfect această rochie, acum, pentru prima ediție a noului sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ ” , a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil! Celebrities – sezon nou cu schimbări

Raluca Bădulescu este impresionată de creația pe care o va purta și, totodată, nerăbdătoare să o arate publicului telespectator.

“De la acel eveniment şi până să o îmbrac, rochia a stat pe manechin, în atelier. Acum a venit momentul să o port eu. Rochia este din cristale swarovski, bătute pe catifea. Abia așteptam să defilez în ea, la prima ediție, pe platoul ‘Bravo, ai stil! Celebrities!’ “, ne-a mai declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Celebrities

Emisiunea preferată de pasionații modei revine în casele telespectatorilor cu schimbări. Dacă până acum publicul era obișnuit cu juriul format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, în noul sezon, marele absent va fi chiar Cătălin Botezatu.

Locul acestui va fi luat de fotograful Tibi Clenci, care se declară încântat să facă parte din echipa de jurați.  Tibi Clenci a fost directorul de creaţie pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph. Acesta are în palmares trei trofee Elle Style Awards pentru “Cel mai bun fotograf din România”.

Ca jurat la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”, a spus fotograful, conform paginademedia.ro.

Miercuri, 8 septembrie începe un nou sezon Bravo, ai stil Celebrities/ Sursa Foto: Kanal D

Cine sunt vedetele care vor particpa în noul sezon

Bravo, ai stil! Celebrities promite un nou sezon cu o competiție pe măsură. Vedetele care vor face parte din acest proiect sunt: Olga Verbițchi, Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Otinela, Ruxi celebră  pentru filmulețe de pe Instagram, Sensy, Mădălina Pamfile, Nicoleta Nucă, Anda Adam.

Când începe Bravo, ai stil! Celebrities

“Bravo, ai stil! Celebrities” este la sezonul doi. Primul sezon a fost câștigat de Alexandra Ungureanu, care a ajuns în finală alături de Theo Rose.

Telespectatorii pot urmari emisiunea de la Kanal D de miercuri până vineri, de la 22:30, și sâmbătă, de la 22:00.

ADVERTISEMENT