News

Povestea româncelor care au moștenit peste un milion de euro de la un italian pe care l-au îngrijit. Ce spun rudele bărbatului

25.07.2020 | 15:40
Povestea romancelor care au mostenit peste un milion de euro de la un italian pe care lau ingrijit Ce spun rudele barbatului
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă povestea româncelor care au moștenit peste un milion de euro de la un italian pe care l-au îngrijit. Cu toate acestea, un judecător din Ancona a decis să blocheze suma pe care trebuie să o primească femeile.

Concret, banii au fost lăsați prin testament de un italian bogat de 66 de ani pentru două femei din România care au avut grijă de el în ultimii ani de viață.

ADVERTISEMENT

De altfel, italianul care a trăit în localitatea Fabriano, provincia Ancona, a decis în 2018 să-și schimbe testamentul și le-a lăsat banii celor două românce de 42 și 31 de ani.

Moștenire impresionantă pentru două românce

Anul acesta, în luna martie, bărbatul, care nu a fost căsătorit și nu a avut copii, a murit. Acum, cele mai apropiate rude ale acestuia, discutăm despre niște verișoare, au contestat testamentul.

ADVERTISEMENT

Rudele spun că, la data la care testamentul a fost semnat, verișorul lor nu se mai afla în deplinătatea facultăților mintale.

În ciuda faptului că Tribunalul din Ancona a blocat procedura după depunerea contestației, toate probele adunate între timp arată că testamentul este legal și nu există dubii în privința împrejurărilor în care a fost încheiat.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care, româncele sunt moștenitoare de drept, așa cum, de altfel, pare că și-ar fi dorit și defunctul. Ca o ultimă mișcare, rudele italianului au instituit un sechestru pe toate bunurile și conturile până la o decizie definitivă a tribunalului.

„Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

ADVERTISEMENT

Cele două femei din România sunt în așteptarea unei decizii definitive a instanței pentru a beneficia de moștenirea cu adevărat impresionantă

 

 

ADVERTISEMENT