News

Povestea tragică a unui cuplu care a murit la 6 minute distanță din cauza coronavirusului

06.04.2020 | 08:13
Povestea tragica a unui cuplu care a murit la 6 minute distanta din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Un cuplu căsătorit de peste 50 de ani a murit aproape în același timp, la 6 minute distanță, din cauza coronavirusului, în statul Florida din Statele Unite ale Americii.

Povestea tragică a unui cuplu care a murit la 6 minute distanță din cauza coronavirusului

Stuart și Adrian Baker formau un cuplu de 51 de ani și nici moartea nu a putut să-i despartă pentru prea mult timp, cei doi dându-și ultima suflare la 6 minute distanță unul de celălalt din cauza complicațiilor infecției cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conform Libertatea, cei doi soți aveau doi copii, iar unul dintre aceștia, Buddy Baker, a povestit cum s-a ajuns la această dramă. Fiul a spus că Stuart, în vârstă de 74 de ani, era astmatic, în rest, nu aveau alte probleme de sănătate.

Cu trei săptămâni în urmă, cei doi soți s-au dus la medic pentru că nu se simțeau prea bine, dar au fost trimiși acasă. La numai câteva zile după, ei au mers la spital, unde au fost sfătuiți să meargă acasă și să stea în carantină, a mai spus fiul acestora.

ADVERTISEMENT

SUA are peste 300.000 de cazuri de coronavirus

Starea de sănătate a lui Stuart s-a înrăutățit, iar el fost internat în timp ce soția, Adrian, în vârstă de 72 de ani, a fost trimisă acasă, deoarece nu prezenta simptome. Însă, din cauza grijilor, femeia a început să aibă probleme la nivel psihic.

Bărbatul a fost testat pozitiv, iar Buddy Baker a decis să o aducă și pe mama sa la spital, deși nu avea vreun simptom. Însă, în scurt timp, Adrian a început să aibă probleme cu respirația și a fost transferată la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Buddy Baker a fost sfătuit de medici să-și transfere părinții într-un centru de îngrijire, dar acest lucru nu a mai fost posibil deoarece în mai puțin de 24 de ore starea de sănătate a celor doi s-a înrăutățit.

Fiul a încercat să-și mute părinții în același salon, dar nici acest lucru nu s-a mai putut face, deoarece Stuart și Adrian Baker au murit în aceeași zi, la doar șase minute distanță unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

SUA a depăşit pragul de 300.000 de cazuri de coronavirus şi 8.000 de decese, iar președintele Donald Trump le-a transmis cetățenilor că va urma ”cea mai grea săptămână” în ceea ce privește epidemia de coronavirus pe teritoriul american.

ADVERTISEMENT