Premier League

Povestea tristă a lui Tomas Repka, fundașul de fier al Cehiei și al lui West Ham United. Două căsnicii ratate și șase luni de închisoare

10.04.2020 | 17:42
Povestea trista a lui Tomas Repka fundasul de fier al Cehiei si al lui West Ham United Doua casnicii ratate si sase luni de inchisoare
Povestea tristă a lui Tomas Repka, fundașul de fier al Cehiei și al lui West Ham United. Două căsnicii ratate și șase luni de închisoare
ADVERTISEMENT

Tomas Repka a fost unul dintre apărătorii considerați fioroși în perioada anilor 2000 în fotbalul european, în sensul în care cehul aplica la perfecție zicala mingea trece, omul rămâne.

Tomas Repka a debutat cu un cartonaș roșu în Premier League

A jucat în Serie A, la Fiorentina, de unde avea să fie transferat pentru suma de 10 milioane euro în vara anului 2001 la West Ham United, unde a stat cinci sezoane.

ADVERTISEMENT

Debutul l-a avut, nici nu se putea altfel, pentru acest fundaș cu o determinare rar întâlnită în joc, cu un cartonaș roșu primit la Middlesbrough.

Un alt om în afara gazonului

Însă fanii ciocănarilor l-au îndrăgit repede, seduși de acea forță de luptă cu totul ieșită din comun, într-o competiție în care nu există meanajamente în dueluri.

ADVERTISEMENT

Dacă pe teren Tomas Repka și-a câștigat repede respectul fanilor și al adversarilor, care i-au recunoscut faptul că este foarte greu de trecut pe lângă el în afara gazonului viața jucătorului s-a aflat la polul opus, fiind presărată cu multe momente delicate.

S-a căsătorit a doua oară cu o vedetă Playboy

A trecut prin două căsnicii și două divorțuri. A fost căsătorit timp de 16 ani cu Renata, cu care a avut doi copii, Veronica și Tomasso. În 2012 a divorțat, după ce a recunoscut relația pe care o avea cu vedeta Playboy Vladka Erbova.

ADVERTISEMENT

În 2014 s-a căsătorit a doua oară chiar cu Erbova, cu care a stat până în 2016, având un fiu, pe Markus. A fost un mariaj tensionat, cu multe accese de violență verbală din partea jucătorului.

De două ori a ajuns după gratii

Din 2016 se află într-o relație cu prezentatoarea TV Katerina Kristolova. Dar tot în 2016 Tomas Repka a fost nevoit în mod brutal să lase fotbalul pentru a executa șase luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

A ajuns acolo ca urmare a faptului că a publicat pe o rețea de profil contul și numărul de telefon plus mesajul Ofer servicii sexuale domnilor generoși în numele ceiei de-a doua foste soții, Vladka Erbova. În 2019 a mai adăugat nouă luni de închisoare pentru condus sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT