Life

Povestea trupei Duo Marinescu de la Românii au talent. Drama pe care o trăiesc mulți români în diaspora

05.02.2021 | 22:10
Povestea trupei Duo Marinescu de la Romanii au talent Drama pe care o traiesc multi romani in diaspora
ADVERTISEMENT

Trupa Duo Marinescu a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”, formată din soții Valentin și Adriana, care au vorbit despre drama trăită de alți români care se află peste hotare. Cei doi au oferit un adeărat spectacol de acrobații pe role.

Valentin și Adriana sunt împreună de 20 de ani și au un băiat pe nume Aris, care este pasionat de fotbal. Din cauza spectacolelor pe care le au în Europa, Asia și America, aceștia nu își văd copilul atât de des pe cât și-ar dori, însă munca lor este mult mai apreciată peste hotare.

ADVERTISEMENT

Soții Marinescu au mărturisit că dacă România le-ar fi oferit aceeași apreciere ca în străinătate, atunci ar fi rămas mai mult pe plaiurile mioritice. Momentul lor i-a lăsat mască pe jurați, care au stat cu inima în dinți până la final.

Povestea trupei Duo Marinescu de la Românii au talent. Drama pe care o trăiesc mulți români în diaspora

Trupa Duo Marinescu a oferit un moment spectaculos în cadrul show-ului „Românii au talent”. Sezonul 11 a debutat cu numeroase momente demne de apreciat, iar soții Valentin și Adriana nu fac excepție. Cei doi au făcut acrobații pe role, iar jurații au rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au vorbit despre drama pe care o trăiesc mulți romni în diaspora, care nu sunt apreciați la adevărata lor valoare. Soții Marinescu au vorbit despre cariera lor, fiind nevoiți să plece mult timp de acasă din cauza spectacolelor pe care le au în toată lumea.

Valentin și Adriana nu-și pot vedea copilul atât de mult pe cât își doresc, însă România nu le oferă aceleași condiții ca alte țări, după cum au explicat.

ADVERTISEMENT

„Spunea că nu mai vrea, n-are nevoie de bani… Mă durea sufletul fiind departe de copil. Dacă eram apreciați în România și eram plătiți la valoarea celor din afară, puteam sta și în România.

Am venit în România anul acesta, cu pandemia, noi trebuia să mergem 6 luni, aveam un contract. Încercăm să facem ceva și în România, să stăm alături de copil. Ne-am gândit mult să venim, ne-a atras scena asta. Am avut și avem emoții”, au spus cei doi soți.

ADVERTISEMENT
Duo Marinesccu
Duo Marinescu, show de senzație la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV/ Colaj: Fanatik

Jurații au stat cu sufletul la gură atunci când bărbatul și-a acoperit ochii și a învârtit-o pe soția lui. Andra a declarat că i-ar fi fost teamă să fie în ipostaza Adrianei și că nu s-ar lăsa pe mâna lui Cătălin Măruță pentru astfel de acrobații. „Am fost uluită de ce am văzut. Mi-a fost teamă. Și eu am încredere în Măruță, dar nu m-aș lăsa pe mâna lui”, a declarat cântăreața.

Alexandra Dinu, noua jurată a emisiunii, și-a amintit de o sculptură atunci când a văzut momentul spectaculos al celor doi soți. „Mi-a amintit de o sculptură a unui italian numită ‘Nu mă lăsa să cad’. Mi-a plăcut foarte mult”, a precizat actrița.

Nu este prima apariție la Pro TV a soților Marinescu. Aceștia au mai apărut la „Chestiunea zilei” în anul 2000 și la emisiunea prezentată de Teo Trandafir în 2004.

ADVERTISEMENT