News

A fost IDENTIFICAT ultimul decedat din Colectiv! NU ARE FAMILIE! Povestea CUTREMURĂTOARE şi ultima poza cu el ÎN VIAŢĂ, făcută cu doar 30 de minute înainte de TRAGEDIE!

Penultimul corp neînsufleţit adus la IML, impersonal numerotat cu 31, a fost identificat la începutul săptămânii de prietenii victimei. Costel Carlicean nu mai are familie, deşi poate că...
06.11.2015 | 00:01

Penultimul corp neînsufleţit adus la IML, impersonal numerotat cu 31, a fost identificat la începutul săptămânii de prietenii victimei. Costel Carlicean nu mai are familie, deşi poate că există vreo rudă îndepărtată despre care prietenii nu ştiu nimic. Acum ei s-au mobilizat să îi asigure o înmormântare decentă celui căruia toată lumea îi spunea Stich.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU ULTIMELE IMAGINI CU EL IN VIATA!

Prietenii lui sunt încă împietriţi. Au trecut printr-o experienţă înfiorătoare, au identificat rămăşiţele, puţinele rămăşiţe rămase din Stich. Îl cunoşteau din cartier, în zona Calea Moşilor, se întâlneau din când în când în băruleţul din zonă, la o bere. Era discret, de bun simţ, tăcut.

“Miercuri seară am stat cu toţii şi ne-am hotărât ce să facem. Nimeni nu ştie dacă Costel (44 de ani) mai are vreo rudă. Asta complică lucrurile, corpul trebuie să rămână mult mai mult timp la INML. Va fi înmormântat de prieteni. Mulţi prieteni.”, a spus Cosmin Dragomir, prieten cu victima.

A căutat ore în şir un copil pierdut

O spune una din prietenele de zeci de ani ai defunctului. „Nu pot să nu-mi aduc aminte de …OMUL…. Stish(Costică),acel OM care în urmă cu mulţi ani… să fie 19…a simţit în mine disperarea unei mame când îşi pierde copilul… fără să-l rog, sau să-i spun ceva, s-a înverşunat în căutarea copilului de numai trei anişori… găsindu-l după vreo 3 ore, în siguranţă, la secţia de poliţie… aşa un OM era Stish… voluntar,… tăcut în ce facea,… discret… ciudat pot spune, cu o viaţă nu tocmai blândă cu el, un adolescent crescut fără tată, fără suport, cu mama bolnavă, mamă care a obosit mult prea devreme, stingându-se în urmă cu doi ani… OMUL Stish rămas singur, fără urmă de familie, rădăcini, a încercat să lupte, dar pentru el lupta s-a rezumat la a fi OM de azi pe mâine… La Colectiv a făcut la fel… s-a lasat pe el deoparte, gândind-se că de fiecare dată la suferinţa altora… a salvat oameni,… e un erou… dar prietenii, singura lui familie dealtfel… au pierdut un prieten,un OM …de unde vorba… “lume multa…OAMENI puţini” şi-mi permit să adaug… din ce în ce mai puţini… Drum lin spre steaua ta, Stish”, a scris Alina pe facebook. Om scrie şi pe cartea lui de vizită.

Neavând rude situaţia se complică

Cei care îl cunoşteau sunt siguri că Stich a murit ajutând pe alţii. Aşa îi era firea, săritor, altruist. Iar bănuiala lor a fost confirmată de unii criminalişti din anchetă: a murit salvând vieţi. Ceea ce îi dă dreptul la onoruri militare. Acum vor să îl conducă decent pe ultimul drum. Situaţia este uşor complicată de aceea ei fac apel la ONG-uri să îi ajute cu organizarea înmormântării. Nu vor să pună mâna pe nici un ban în afară de ce strâng ei. Cel mai bine ar fi ca un reprezentant al ONG-ului care vrea să ajute să discute direct cu firma de pompe funebre şi amicii să fie de faţă. Noi, cei care îl jelim în tăcere vom contribui cu orice e necesar. Dumnezeu să te ierte Stich.

Fotografie realizată cu 30 de minute înainte ca Stich să plece în Colectiv.

sursa: www.ziarulring.ro

Ce i-a adus înapoi în ţară pe Dan şi Isabelle, după 27 de...
Ce i-a adus înapoi în ţară pe Dan şi Isabelle, după 27 de ani în Germania. Şi-au lăsat joburile bine plătite pentru un vis acum împlinit: "Să facem și la noi acasă"
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de...
E acuzat că a primit mită de 55 de ori în 22 de zile. Ce a spus medicul când a fost audiat
Premieră în fotbal: Cupa Mondială 2030 se va juca pe TREI continente diferite!...
Premieră în fotbal: Cupa Mondială 2030 se va juca pe TREI continente diferite! Care sunt țările-gazdă
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni...
Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat!
Când şi cum e bine să bei cafeaua. Mulți români fac o greșeală...
Când şi cum e bine să bei cafeaua. Mulți români fac o greșeală uriașă în fiecare dimineață
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta...
Ce înseamnă, de fapt, SPCEP sau SPCLEP în buletin. Toți românii au asta în document, dar nimeni nu știe semnificația
S-A TERMINAT RĂZBOIUL din Ucraina! Anunțul venit chiar acum: Și-au atins obiectivul
S-A TERMINAT RĂZBOIUL din Ucraina! Anunțul venit chiar acum: Și-au atins obiectivul
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
Fenomenul periculos care are loc în București și în marile orașe din țară
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'....
'Mama mea îmi spune și acum: 'Ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii'. Cu cine regretă Cătălin Botezatu că nu s-a căsătorit
Premieră în fotbal. Campionatul Mondial din 2030, pe trei continente
Premieră în fotbal. Campionatul Mondial din 2030, pe trei continente
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la...
Ultima ora. E vestea momentului despre Rona Hartener. Nimeni nu se astepta la asa ceva
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc...
Din ce face bani soțul Vlăduței Lupău. Câștigurile sale nu se compară deloc cu averea strânsă de artistă
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar...
Cine a fost Matusalem, bărbatul care ar fi trăit 969 de ani? Chiar a trăit atât de mult?