Life

Povestea unor gemene care sunt logodite cu același bărbat: “Ne simțim ca și când am fi aceeași persoană”

Povestea unor gemene care sunt logodite cu același bărbat și fac totul la fel. Motivul pentru care au acest stil de viață.
22.03.2023 | 11:47
Povestea unor gemene care sunt logodite cu acelasi barbat Ne simtim ca si cand am fi aceeasi persoana
Gemenele care sunt logodite cu același bărbat. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea unor gemene din Australia, care sunt logodite cu același bărbat, este aspru criticată de internauți. Cele două femei trăiesc ca și cum ar fi una și aceeași persoană și nu regretă stilul de viață pe care îl duc.

Povestea unor gemene care trăiesc la fel și sunt logodite cu același bărbat. De ce au luat această decizie

Anna și Lucy DeCinque apar în reality show-ul “Surori extreme”, de la TLC, și le arată telespectatorilor cum împart aproape totul. Cele două sunt logodite cu același bărbat, Ben Byrne. Acesta a avut o relație de 11 ani cu ambele femei, după care le-a cerut în căsătorie.

ADVERTISEMENT

În sezonul al doilea al reality show-ului, surorile vorbesc despre planurile lor de a rămâne însărcinate în același timp. Cele două sunt adesea criticate de telespectatori pentru stilul lor de viață. Cu toate acestea, gemenele nu regretă felul în care au decis să trăiască și spun că este cea mai mare bucurie din viața lor.

Surorile sunt foarte apropiate una de cealaltă și trăiesc ca și cum ar fi o singură persoană. Nici nu vor să trăiască separat, așa că fac toate lucrurile împreună, în același mod.

ADVERTISEMENT

“Emisiunea ne-a făcut și mai extreme. Ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim una pe cealaltă și că nu putem să trăim una fără cealaltă. Și lucrăm ca o singură persoană. (…)

Ne simțim ca și când am fi aceeași persoană. Nu putem sta separat niciodată și nu am alege niciodată să stăm separat, au declarat cele două pentru publicația Insider.

ADVERTISEMENT

Anna și Lucy au același program de baie și chiar aceleași joburi. Una are salariu, iar cealaltă este voluntar, din motive legale, după cum au dezvăluit. Mai mult, vorbesc la unison sau își completează una alteia propozițiile. Se îmbracă la fel, după cum se poate vedea și în imaginile postate pe pagina lor de Instagram.

Gemenele, dezvăluiri despre relația cu partenerul lor

Partenerul celor două femei le-a cerut pe acestea în căsătorie la finalul primului sezon al reality show-ului în care apar. Ben Byrne este primul bărbat cu care gemenele au avut o relație împreună. Acesta nu a reacționat “libidinos” atunci când Anna și Lucy i-au prezentat ideea.

ADVERTISEMENT

“Mereu ne-a tratat în mod egal. Niciodată nu ne separă și nu vrea să ne scoată în oraș separat”, au mai spus ele. În plus, atunci când o sărută pe una dintre surori, procedează la fel și cu cealaltă.

Deocamdată, cei trei pot rămâne doar logodiți. În Australia, în acest moment nu este legală căsătoria cu mai mult de o persoană în același timp, așa că planurile gemenelor cu partenerul lor trebuie să aștepte.

“Oamenii trebuie să accepte acest lucru. Poate că oamenii nu sunt de acord cu ea, dar nu facem rău nimănui. Dragostea este dragoste. Asta am spus întotdeauna. (…) Așa vrem să ne trăim viața. Vrem să îmbătrânim împreună, să murim împreună”, au mai spus gemenele.

ADVERTISEMENT