Fotbal intern

Povești uluitoare de la Dinamo: „Trebuia să jucăm cât avea poftă Negoiță. Iar el avea poftă câte 3 ore”. Marcel Vela a ofertat un oficial al „câinilor”

20.05.2020 | 14:08
Povesti uluitoare de la Dinamo Trebuia sa jucam cat avea pofta Negoita Iar el avea pofta cate 3 ore Marcel Vela a ofertat un oficial al cainilor
ADVERTISEMENT

Cristi Bobar, actualul președinte al lui CSM Reșița, a vorbit despre momentele uluitoare pe care le-a petrecut la Dinamo, povești care îl includ pe patronul Ionuț Negoiță, dar și despre un moment în care Marcel Vela, ministrul de Interne al României, l-a ofertat.

Cristi Bobar, povești uluitoare de la Dinamo

Cristi Bobar a povestit felul în care jucătorii lui Dinamo trebuiau să intre în voia patronului, iar Ionuț Negoiță dorea uneori să-i vadă cum joacă și trei ore: Urma un meci destul de important. Eu stăteam la dânsul la hotel. Eram foarte agitați, cum eram înaintea oricărui meci din punct de vedere administrativ”.

ADVERTISEMENT

„Domnul Negoiță a venit la noi lejer, echipat sport. L-am întrebat: ’Ați fost la tenis? Noi avem meci azi, ați fost la tenis?’

Și el a zis: ’Pentru ce vă plătesc pe voi? Să vă ocupați! Eu vin, mă uit, faceți bine să câștigați’”, a spus Ionuț Negboiță pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„A mai fost o întâmplare. Jucam în fiecare miercuri fotbal cu staff-ul de la RIN, cu cei de la Săftica. Am mers și eu o dată, de două ori.

Am crezut că jucăm câte o oră, dar trebuia să jucăm cât avea poftă domnul Ionuț Negoiță. Iar el avea poftă câte trei ore. 

ADVERTISEMENT

Avea o condiție fizică bună foarte bună, nimic de reproșat. Face sport foarte mult. Când mă gândeam că vine miercurea, le spuneam lui nea Gigi Mulțescu sau lui Flavius Stoican să pună antrenamentul mai târziu. Au fost momente frumoase”, a mai spus Cristi Bobar.

Oferta primită de la Marcel Vela

Cristi Bobar a vorbit și despre o ofertă pe care a primit-o de la Marcel Vela: O să vă spun o poveste pe care n-am spus-o nimănui. După ce am plecat de la Dinamo, Caransebeș era în Liga a 2-a, iar Marcel Vela și-a dorit foarte mult să merg președinte acolo. 

ADVERTISEMENT

Am avut discuții, ne-am întâlnit vreo două trei zile, am stat foarte mult de vorbă. Antrenor era Alin Artimon, care n-a mai continuat. Au venit niște italieni, iar eu n-am fost de acord să vină un antrenor italian”.

„Eu am discutat cu Marcel Vela de absolut tot. Era un tip care nu se băga și nu părea foarte interesat de amănuntele tehnice ale echipei. Dădea impresia că-ți lasă mână liberă”, a mai spus Bobar pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT