Fotbal intern

Poveştile mondene ale Ligii 1! Îşi înşală actuala nevastă cu fosta soţie, care îl înşelase în urmă cu 10 ani cu instalatorul ce le monta caloriferele în casă :D

Telenovela anului în fotbalul românesc. Un fost fotbalist al Craiovei şi al lui Dinamo a ajuns să muncească în Anglia, unde s-a împăcat cu fosta soţie.
21.02.2018 | 17:26
Povestile mondene ale Ligii 1 Isi insala actuala nevasta cu fosta sotie care il inselase in urma cu 10 ani cu instalatorul ce le monta caloriferele in casa D

Cornel şi Roxana Frăsineanu au divorţat în 2007. Ruptura a avut loc după ce fotbalistul a aflat că soţia îl înşela cu instalatorul care trebuia să le monteze caloriferele în casa din Caracal, conform cancan.ro. La un an după aceea, olteanul şi-a găsit iubirea în braţele voleibalistei Daniela Cocoş, în perioada în care ambii evoluau la Dacia Mioveni, Cornel la echipa de fotbal, Daniela la cea de volei. După 10 ani de relaţie şi chiar dacă au un fiu de 8 ani, Roxana a decis să se despartă de Cornel. Motivul? Fotbalistul s-a întors la prima sa soţie. 

Potrivit sursei citate, după ce şi-a agăţat ghetele în cui, Frăsineanu a fost mai mult timp întreţinut de soţie. În cele din urmă, el a decis să plece la muncă în Anglia, acolo unde a reluat legătura cu prima soţie, care l-ar fi ajutat să îşi găsească un job. 

Daniela a depus actele de divorţ

Între timp Daniela, care a rămas în ţară să aibă grijă de băiatul lor, a aflat de aventurile soţului şi a depus actele de divorţ. Ea a înregistrat dosarul la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti pe data de 10 august, dar primul termen nu a fost încă fixat. 

În Anglia Cornel şi Roxana nu şi-au mai ascuns idila, chiar dacă fostul fotbalist este încă însurat. Femeia a postat mai multe fotografii împreună cu bărbatul pe care l-a înşelat cu instalatorul în urmă cu 10 ani şi căruia îi cheltuia banii pe care Frăsineanu îi câştiga în Turcia, când juca la Bursaspor.