News

Poza cu Rareș Bogdan și Viorica Dăncilă care s-a viralizat pe internet! Ce spunea actualul liberal la întâlnirea din 2016 cu femeile social-democrate. Video

18.11.2019 | 17:35
Poza cu Rareș Bogdan și Viorica Dăncilă care s-a viralizat pe internet! Ce spunea actualul liberal la întâlnirea din 2016 cu femeile social-democrate. Video
Rareș Bogdan, prezent în 2016 la școala de vară a femeilor social democrate, prezidată de Viorica Dăncilă *foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

Prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă și europarlamentarul liberal Rareș Bogdan se află pe baricade diferite la alegerile prezidențiale din acest an. Dăncilă este candidatul social-democraților care a obținut o calificare în turul 2 al acestor alegeri, în timp ce fostul jurnalist a fost pe primul loc la alegerile europarlamentare ale PNL-ului și pe parcursul întregii campanii a fost văzut adesea de-a dreapta președintelui Klaus Iohannis. Mai mult, Dăncilă și Bogdan au și fost la cuțite în timpul campaniei pentru prezidențiale. Cu toate acestea, lucrurile stăteau complet diferit în urmă cu trei ani, când fostul journalist participa la școlile de vară ale femeilor social-democrate, organizație politică în care Viorica Dăncilă era președinte.

Poza cu Rareș Bogdan și Viorica Dăncilă care s-a viralizat pe internet

Rareș Bogdan spunea recent că Viorica Dăncilă ar trebui să aibă parte de o dezbatere cu procurorii: Dezbatere cu interpusul unui grup infracțional organizat? Dezbatere cu un om care a girat gazarea și lovirea protestatarilor pe 10 august și i-a acuzat că au încercat să dea o lovitură de stat? Și îi acuză în continuare! Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!” 

ADVERTISEMENT

Răspunsul Vioricăi Dăncilă nu a întârziat să apară. Fostul premier s-a victimizat și a spus că „Nici nu am intrat bine în turul al doilea cu Klaus Iohannis şi am văzut că purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Rareş Bogdan, m-a ameninţat că dezbaterea o voi avea cu procurorii”. În fața acestui schimb de replici de la distanță, internetul a reacționat și o poză cu Rareș Bogdan la școala de vară a femeilor social-democrate, alături de Viorica Dăncilă, a început să circule pe internet. Este vorba despre un eveniment la care a fost invitat Rareș Bogdan, la Constanța, în perioada 25-28 august 2016, în timpul guvernării Cioloș, când actualul europarlamentar liberal era realizator tv la Realitatea. În fundal, pe poză, se vede și președintele de atunci al Organizației Femeilor Social Democrate, nimeni alta decât Viorica Dăncilă.

Pupici roz de la malu gârlii. Constanta 2016.

Gepostet von Camelia Ciobanu am Montag, 18. November 2019

Ce spunea Rareș Bogdan, când a apărut pe scenă alături de Viorica Dăncilă și celelalte femei social-democrate

Prezent alături de Viorica Dăncilă și de celelalte nume grele din Organizația de Femei a PSD, Rareș Bogdan spunea atunci că pe el și pe femeile social-democrate îi unește faptul că „iubim România în fiecare zi”, după cum arată salajeanul.ro. Cu toate acestea, și atunci realizatorul tv își arăta susținerea pentru Klaus Iohannis, în detrimentul lui Victor Ponta: ,,Nu regret că l-am susținut pe Klaus Iohannis și nici nu regret că acum nu e președinte Victor Ponta. Ceea ce regret e că atunci s-a ajuns la extreme, și din partea mea, dar și a celorlalți. Sper ca acel moment să nu se mai repete niciodată”, a precizat europarlamentarul liberal.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru comun între Rareș Bogdan și femeile din PSD este preferința situațiilor politice clare, în contextul în care la acel moment era la putere guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș: „Mie, ca și dumneavoastră, nu ne plac ideile de compromis, nici guvern tehnocrat, nici guvern de uniune națională. Fie că în toamnă veți câștiga dumneavoastră, fie că va câștiga PNL-ul, indiferent cine va prelua guvernarea trebuie să-și asume răspunderea guvernării”, mai spunea atunci realizatorul tv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri