Fotbal intern

Poza incredibilă apărută pe contul lui Ciprian Marica după scandalul cu amanta la Cluj

09.05.2020 | 19:01
Poza incredibila aparuta pe contul lui Ciprian Marica dupa scandalul cu amanta la Cluj
Fotografia controversată postată de Ciprian Marica, la doar două săptămâni de la scandalul amoros. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal amoros cu Ana Muntean, soția fostului șef Transgaz, din care a ieșit destul de „șifonat”. Totuși, „samuraiul” nu se dezminte și a postat o fotografie incredibilă pe contul său de WhatsApp.

Ciprian Marica a postat o fotografie controversată pe contul de WhatsApp

Ciprian Marica continuă să fie în atenția publicului român, care abia așteaptă o nouă ieșire „din decor” a fostului atacant al naționalei. Marica a postat o fotografie controversată pe contul său de WhatsApp, la două săptămâni de la scandalul amoros în care a fost implicat.

ADVERTISEMENT

Românii vor avea un nou motiv de amuzament, după ce s-au distrat copios de situația jenantă în care fostul fotbalist a fost implicat.

Fotografia controversată postată de Ciprian Marica. Sursă foto: whatsapp
Fotografia controversată postată de Ciprian Marica. Sursă foto: whatsapp

Ciprian Marica se pregătea să devină Ministrul Tineretului și Sportului

Apropiații lui Ciprian Marica au explicat că fostul atacant dorea să devină Ministrul Tineretului și Sportului, motiv pentru care a apărut filmulețul cu el împreună cu nora fostului șef Transgaz la un hotel din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mi-au înscenat totul!”, le-a transmis Ciprian Marica apropiaților săi după apariția filmulețului.

„A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”, a dezvăluit pentru Cancan un apropiat al lui Ciprian Marica.

Marin Barbu, fostul antrenor al Forestei Fălticeni din celebrul meci cu Dinamo 5-4, i-a luat apărarea lui Ciprian Marica: „Dar ce a făcut? A omorât pe cineva? Bravo, tată, marchează în fiecare zi, există o vorbă: Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…! Nimic nu luăm cu noi”.

ADVERTISEMENT