Poze incredibile cu Alexandra Stan! Vezi cum arată

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
03/12/2014, 17:08
Poze incredibile cu Alexandra Stan! Vezi cum arată GALERIE FOTO

Dupa scandalul cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, Alexandra Stan a incercat din rasputeri sa isi revina din punct de vedere profesional. Artista munceste zi si noapte pentru a urca in topurile din intreaga lume.

1

Azi o vezi in Japonia, maine in Turcia, poimaine in Romania… Cam asa s-ar descrie viata profesionala din ultima vreme a Alexandrei Stan. Artista face tot ce ii sta in putinta sa acopere golul din perioada in care a fost internata, dupa scandalul cu Marcel Prodan.

2

Odata ce a revenit in atentia publicului, cantareata si-a gasit un nou impresar si a pornit iar periplul prin lume. Din pacate, insa, excesul de zel lasa urme pe corpul ei. Artista este tot mai slaba, iar asta se vede cu ochiul liber.

3

Desi toate artistele din lume isi doresc sa ajunga la o silueta cat mai zvelta, noi i-am recomanda Alexandrei sa nu continue asa. Totusi, si formele putin mai pline si apetisante sunt atragatoare, nu doar picioarele lungi, care par doua betisoare ce intra in cizme.

4

Parintii ei divorteaza

Vestea ca parintii ei divorteaza a venit ca un trasnet pentru Alexandra. Chiar cand se pregatea sa lanseze o noua piesa, cu care spera sa ajunga din nou la radio, cantareata a aflat ca in familia ei nu e liniste.

“Acum, cand m-am dus acasa, i-am gasit pe ai mei din nou impreuna”, a spus cantareata dupa ce a mers sa vorbeasca si ea cu ei.

sursa: cancan.ro

 

Închide ×