Cele mai citite

Poze oficiale cu 208 Hybrid FE Concept

Iată primele două imagini oficiale cu modelul Peugeot 208 Hybrid FE Concept, care urmează să fie prezentat publicului luna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt....
26.08.2013 | 16:23
Poze oficiale cu 208 Hybrid FE Concept

Iată primele două imagini oficiale cu modelul Peugeot 208 Hybrid FE Concept, care urmează să fie prezentat publicului luna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Conform ultimelor zvonuri, conceptul va fi cu 200 kg mai uşor decît versiunea de bază de 1,0 litri Vti, care cîntăreşte 975 kg. Arată uşor diferit faţă de modelul „normal”, avînd un difuzor aerodinamic în spate, pentru o rezistenţă scăzută la înaintare, jante de 19 inci, profilate aerodinamic, cu pneuri înguste şi camere de luat vederi în locul oglinzilor retrovizoare. Suspensiile pe ambele punţi constau într-o „lamă” din fibră de sticlă, care are rolul de basculă, arc şi bară antiruliu.

Motorul electric este preluat de la modelul 908 Hybrid 4 Le Mans şi are 40 CP, transmişi la roţi prin intermediul unei cutii automate cu cinci trepte. Motorul cu ardere internă are 1,2 litri şi funcţionează în ciclu Atkinson. Rezervorul este mai mic decât al versiunii normale, avînd 20 de litri.

 

Peugeot 208 Hybrid FE Concept

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri