Life

Pozele fierbinți cu Alexandra Stan, vândute pe bani! Imaginea vedetei, transformată în afacere

Alexandra Stan este una dintre vedetele care nu se tem să pozeze în ipostaze fierbinți, iar fotografiile ei au ajuns ”subiect” de tranzacții financiare.
08.11.2022 | 10:17
Pozele fierbinti cu Alexandra Stan vandute pe bani Imaginea vedetei transformata in afacere
Fotografiile Alexandrei Stan, folosite pentru o afacere pe bani serioși / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, una dintre cântărețele de la noi din țară cu un succes uriaș pe tot globul, pare să își dorească să se alinieze trendului internațional atunci când vine vorba de ”răsfățatul fanilor”. Și, dacă, deja, rețeaua OnlyFans a fost sufocată de ”profesioniste” într-ale dezbrăcatului, imaginea Alexandrei Stan este vândută pe Patreon, contra unui abonament lunar.

Câți bani se fac pe spatele Alexandrei Stan din vânzarea fotografiilor fierbinți

În numele vedetei Alexandra Stan a fost deschis, acum un an, un cont de Patron. Acolo, așa cum sunt regulile rețelei, cineva postează fotografii, video-uri sau fișiere audio, iar unele dintre acestea pot fi accesate doar în schimbul unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Până acum, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai iubite staruri internaționale, Alexandra Stan nu se bucură de prea mare succes pe Patreon. E adevărat, nici nu a fost promovat prea mult profilul în care, contra unei sume de bani, s-ar posta fotografii cu ea.

Conform profilului făcut în numele cântăreței, Alexandra Stan are 11 ”patroni”, fiecare dintre aceștia plătind 10 lire sterline (56 de lei) pe lună pentru fotografiile (18 la număr până la ora redactării acestui articol) pe care vedeta le postează exclusiv pentru ei. În același timp, frumoasa artistă are alte câteva poze, unele deosebit de îndrăznețe, ”la liber”.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, o vedetă deloc inhibată

De altfel, de-a lungul timpului, Alexandra Stan nu pare să fi fost deloc inhibată în a se lăsa fotografiată, ba chiar, cu ceva timp în urmă, în mediul online au circulat filmări cu ea, complet goală, imaginile cu pricina, explicând vedeta, fiind menite să ajungă doar la iubitul ei din acea vreme.

Mai mult, în ciuda faptului că este o vedetă internațională, iar ”colegele ei de breaslă” sunt ”terorizate” de paparazzi și fug în tot felul de colțuri izolate ale lumii, Alexandra Stan nu se sfiește să se bucure de îndelungi băi de soare, topless, pe plajele publice din Constanța, orașul ei natal. Iar contul oficial de Twitter al artistei, rețea de socializare mai ”relaxată” cu privire la nuditate, e bine garnisit cu fotografii care mai de care mai fierbinți cu vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri are Alexandra Stan?

Alexandra Stan este una dintre cântărețele care, încă de când a apărut în spațiul public, se bucură de un succes deosebit. Cu nenumărate hituri ajunse în fruntea clasamentelor muzicale, frumoasa artistă are nenumărate angajamente pentru concerte pe toate meridianele lumii.

Cu toate acestea, când vine vorba de afaceri, Alexandra Stan este departe de succesul în afaceri pe care îl au cântăreți mult mai slab cotați la nivel internațional. Conform datelor consultate, în exclusivitate, de FANATIK, cântăreața deține o singură firmă.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan Records, o companie care are ca obiect de activitate servicii de reprezentare media, a avut, conform datelor oficiale, în ultimul an fiscal, încasări și profituri incomparabil mai mari față de anii anteriori.

Mai exact, firma a cărei acționar este Alexandra Stan a raportat o cifră de afaceri de peste 310.000 de lei (peste 62.000 de euro) și un profit net de 85.000 de lei (peste 17.000 de euro), ceea ce poate părea destul de puțin în comparație cu alți artiști care nu se pot lăuda cu succesul ei.

Alexandra Stan, căsătorie și divorț ”la secret”

Alexandra Stan s-a căsătorit în luna mai a anului trecut cu Emanuel, dar relația lor nu a ținut prea mult, cântăreața recunoscând ulterior că s-a cam grăbit cu măritișul. “Nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la Survivor şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, spunea Alexandra Stan la Teo Show.

Între timp, Alexandra Stan a depășit momentul divorțului și și-ar fi refăcut și viața sentimentală, ea afișându-se, în vară, pe rețelele de socializare în compania unui alt bărbat.

FANATIK a încercat să o contacteze pe Alexandra Stan, dar artista nu a răspuns apelurilor repetate pentru a comenta faptul că îi este folosită imaginea pe diverse site-uri care solicită bani pentru fotografiile îndrăznețe ale cântăreței.

ADVERTISEMENT