Sport

Poziția lui Octavian Popescu în FCSB – Saburtalo, criticată: „Va fi disperat! Nu i-aș cere asta unui jucător de 19 ani”

Poziția lui Octavian Popescu pentru meciul dintre FCSB și Saburtalo a fost criticată de Bogdan Stelea la televizor, fiind de părere că se pune multă presiune pe puștiul „roș-albaștrilor”.
28.07.2022 | 19:41
Pozitia lui Octavian Popescu in FCSB  Saburtalo criticata Va fi disperat Nu ias cere asta unui jucator de 19 ani
Poziția lui Octavian Popescu în FCSB - Saburtalo, criticată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei consideră că ceea ce Nicolae Dică îi va cere lui Octavian Popescu în acea poziție, ar fi mai potrivit să îi ceară unui fotbalist matur, de minimum 27 de ani.

Poziția lui Octavian Popescu în FCSB – Saburtalo, criticată

Bogdan Stelea a criticat poziția lui Octavian Popescu pentru partida dintre FCSB și Saburtalo, puștiul „roș-albaștrilor” fiind pus să joace „număr 10” de Nicolae Dică:

ADVERTISEMENT

„Pe Octavian Popescu chiar vreau să-l văd în poziția asta. E o presiune mare, ești în centru și toți sunt acolo, sunt fundașii centrali, sunt mijlocașii centrali care sunt pe tine, e o responsabilitate. La 4-3-3 poți să-ți mai găsești spații, dar dacă joci 4-2-3-1 devine mai greu”.

„Strânsul de oameni ca să faci spații pentru alții poți să îi ceri unuia de 27 de ani, nu unuia de 19 ani, pentru că el vrea să demonstreze.

ADVERTISEMENT

Eu cred că acolo va fi disperat să ajungă la poartă, să dea gol, să dea pase bune, nu poți să îi ceri unui jucător de 19 ani să facă asta”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

Florin Răducioiu e încântat de poziția lui Octavian Popescu

Florin Răducioiu este de părere că Octavian Popescu va face performanță în noua poziție pe care a primit-o și crede că Nicolae Dică îl poate ajuta enorm pe acesta:

ADVERTISEMENT

„La Regal juca pe toate posturile, dacă primește mingea și are posibilitatea să se întoarcă e foarte bine. Are un rafinament, dă pase, dă goluri, dar nu e în formă. Aici mister ar trebui să lucreze cu el la psihic.

Eu zic că e poziția foarte bună, dar trebuie să aibă spații. E un jucător foarte bun, dar trebuie lăsat liber”.

ADVERTISEMENT

„E interesant, viitorul echipei naționalei, trebuie protejat și nu trebuie să primească multe sarcini, deși e nevoie să facă un pas în față, iar acest meci poate fi ceea ce are nevoie și el și FCSB de la el”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

Nici Koljic nu a scăpat de criticile lui Bogdan Stelea

Bogdan Stelea a comentat și meciul dintre Universitatea Craiova și Vllaznia, remarcându-l negativ pe Elvir Koljic, atacantul bosniac al oltenilor, care a trecut de-a lungul anilor prin mai multe accidentări de lungă durată.

„Nu am nimic cu Koljic, el e de o groază de timp la Craiova, dar nu dă goluri, e mai mult accidentat, nu e la nivelul la care are potențialul”, a mai spus Bogdan Stelea.

Elvir Koljic reușise să înscrie un gol în manșa tur a partidei dintre Universitatea Craiova și Vllaznia, scor 1-1, însă golul său a fost anulat corect din cauza unui ofsaid.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT