News

PPU-SL, mesaj ferm împotriva „pilelor”! Ce promit umaniștii dacă ajung la guvernare

29.11.2020 | 15:35
PPUSL mesaj ferm impotriva pilelor Ce promit umanistii daca ajung la guvernare
ADVERTISEMENT

Organizația PPU-SL Neamț a transmis un mesaj ferm împotriva „pilelor”! Umaniștii au propus câteva soluții dacă vor intra la guvernare. De asemenea, aceștia s-au dezis de anumite cutume ale actualei clase politice. 

Cei din PPU-SL spun că umanismul a avut ca idee și preocupare centrală omul și nevoile acestuia. „Pentru că pune omul și valorile umane mai presus de orice , astfel acesta devenind scop in sine și nu mijloc!

ADVERTISEMENT

Însăși etimologia cuvântului care vine din latinescul “ Humanitas”, te poartă cu gândul la omenie , umanitate!”, au scris reprezentanții PPU-SL Neamț.

Ce mesaj au transmis cei de la PPU-SL împotriva „pilelor”!

Aceștia au mers pe o linie clară și au dorit să scoată în evidență că adepții umanismului sunt mereu in căutarea adevărului și a moralității.

ADVERTISEMENT

Totodată, ei vor ca valoarea umană să fie mijloc de selecție in societate !…nu “ recomandații” , nu “pilele “, nu “incumătririle” !

De asemenea, umaniștii își doresc ca societatea să fie condusă de oameni integri, coerenți, cu inițiativă, cu minți organizate și bine pregătiți profesional.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor în funcții altruiști care să poată lucra și colabora in echipe pluridisciplinare și care să creeze pentru societate și pentru oameni „nu împotriva acestora cum se întâmplă deja de prea mult timp in România!”

Umaniștii au venit și cu soluții. ”In primul rând susținând EDUCATIA! Educația trebuie să reprezinte cel mai bun program antisărăcie, antimarginalizare!”, au transmis cei de la PPU-SL.

ADVERTISEMENT

Au făcut-o prin vocile Dulama Laurentiu – Amedeo, Bârsan Vlad și Ionela Gheorghe Catarama!