News

PPU-SL, paradă inedită de 1 decembrie în Piața Constituției. Ce au făcut umaniștii

01.12.2020 | 11:28
PPUSL parada inedita de 1 decembrie in Piata Constitutiei Ce au facut umanistii
ADVERTISEMENT

PPU-SL a organizat o paradă inedită de 1 decembrie în Piața Constituției. Concret, umaniștii au vrut să cinstească Ziua Națională și au ieșit în stradă, acolo unde au fluturat drapelul României. 

”Cred și doresc României noastre să aibă bărbați de stat, adevărați, oameni cu empatie, oameni care să se aplece asupra nevoilor țării, nu să o împovăreze, ca și cum am fi pierdut un război.

ADVERTISEMENT

Doresc României noastre legiuitori înțelepți, judecători cumpătați și un popor unit! Să lăsăm dezbinarea, pentru că numai unirea face puterea și să avem încredere în noi și în Bunul Dumnezeu”, a  transmis Cornel Dobrițoiu

PPU-SL, paradă de 1 decembrie

Doina Pârcălabu, o altă candidată a umaniștilor a scris și ea un mesaj pe Facebook. ”Așa cum pe 1 Decembrie 1918, românii s-au adunat la Alba Iulia pentru Unirea teritorială a țării, fac apel la dvs. să ne unim.

ADVERTISEMENT

Toți românii, indiferent pe ce meleaguri suntem, pentru a aduce aportul nostru de prosperitate, bucurie și împlinire în această minunată țară.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a transmis Pârcălabu, candidată din partea județului Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Respectând regulile sanitare de prevenție stabilite de autorități, membrii PPU (social-liberal) au defilat în costume populare și cu steaguri tricolore în Piața Constituției, arătându-și respectul pentru Ziua Națională și demonstrând Credință în România.

Defilarea a fost deschisă de un cal de paradă, calul fiind simbolul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), semnificând Demnitatea, Onoarea și Curajul.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim mândri că suntem români, să ne iubim patria și tradițiile, să respectăm această țară și să ne amintim mereu de eforturile strămoșilor noștri, oameni harnici, curajoși, cu credință în Dumnezeu, care prin sacrificiile lor ne-au oferit șansa de a trăi pe aceste meleaguri minunate. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5

”Dragi români, de 1 Decembrie, fiți iubitori de țară, iubiți-vă familiile și nu uitați că cel mai de preț de lucru este Patria!

Le urez și românilor de dincolo de granițele geografice sănătate, le doresc să nu uite de țara lor și dă Doamne să poată să vină înapoi, acasă, aici pe plaiurile noastre”, a spus și Dragoș Frumosu.

Câteva zeci de oameni au participat la paradă. Aceștia au fost însoțiți de echipaje ale Poliției care au asigurat paza tuturor.

 

 

ADVERTISEMENT