Sport

Precedentul care îi dă fiori lui Nicolo Napoli. Antrenorul italian a fost dat afară de la FC U Craiova după o victorie cu 5-0

Nicolo Napoli (60 de ani) „tremură” după victoria cu 5-0 în fața Universității Cluj. Ultima oară când antrenorul italian a câștigat cu acest scor, a fost dat afară de Mititelu.
04.02.2023 | 00:53
Precedentul care ii da fiori lui Nicolo Napoli Antrenorul italian a fost dat afara de la FC U Craiova dupa o victorie cu 50
Nicolo Napoli era dat afară de Adrian Mititelu în 2020 după o victorie cu 5-0 împotriva Rapidului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit o victorie de senzație în fața Universității Cluj, scor 5-0, cea mai importantă de la promovarea în SuperLiga.

De când nu mai câștigase FC U Craiova 1948 cu 5-0. Rapid a căzut victima lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli a reușit una dintre cele mai importante victorii ca antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, 5-0 cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit ultima oară să câștige cu acest scor, pe data de 10 octombrie 2020, când „alb-albaștrii” câștigau cu 5-o pe teren propriu împotriva Rapidului. Bradley Diallo, Radu-Alexandru Negru, Claudiu Bălan cu o „dublă” și Robert Răducanu înscriau atunci în derby-ul din Liga 2.

Antrenorul italian nu a putut însă să se bucure foarte mult după acea victorie și a fost dat afară de la echipă de patronul Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a explicat de ce l-a dat afară de la FC U Craiova 1948 după o victorie la scor: „Decizia era luată”

Adrian Mititelu a explicat după meciul cu Rapid de ce a renunțat la serviciile antrenorului italian: „Îl respect pe Napoli, dar am avut de ales între Dan Vasilică şi el, şi l-am ales pe primul. Decizia era luată înainte de meciul cu Rapid, l-am rugat să rămână până atunci.

Cu toate nemulţumirile mele, îl duceam şi pe el în spate şi promovam şi cu el. Sau cel puţin aşa credeam. Însă m-a condiţionat indirect să nu mai fie Vasilică, care pentru mine, este cel mai important om din lot. În primul rând ca preparator fizic. Am văzut ce poate.

ADVERTISEMENT

Are şi carnet de antrenor, este un tip foarte, foarte bine pregătit. Vasilică pare un nume mai drăgălaş, mai neaoş, dar vă spun că va ajunge în top. Eu nu mă înşel, e bun rău de tot. E şcolarizat ca antrenor A, dar până acum a fost doar preparator fizic. Eu unul ca el nu am mai văzut. E gen Neubert, în acelaşi stil. Chiar vorbeşte la superlativ de Neubert. E foarte bun, nu fac afirmaţii gratuite”, a declarat patronul lui FC U Craiova 1948 conform gsp.ro.

Nicolo Napoli e decis să nu mai plece de la FC U Craiova 1948

Cu acest precedent periculos, Nicolo Napoli a declarat după victoria extrem de importantă cu Universitatea Cluj că își dorește să continue la FC U Craiova 1948: „Eu rămân la Craiova”. 

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit în urma acestei victorii să urce pe locul nouă în SuperLiga, la cinci puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe, însă distanța se va mări dacă oltenii vor pierde meciul împotriva covăsnenilor la „masa verde”.

ADVERTISEMENT