Sport

Precizie chirurgicală! A câștigat peste 40.000 de lei la pariuri cu 20 de meciuri întinse pe 8 zile

Un parior s-a dovedit a fi ori extrem de norocos, ori un foarte bun cunoscător. A jucat 20 meciuri de fotbal întinse pe nu mai puțin de opt zile și a câştigat peste 40.000 de lei.
16.05.2023 | 14:47
Precizie chirurgicala A castigat peste 40000 de lei la pariuri cu 20 de meciuri intinse pe 8 zile
Un parior s-a dovedit a fi ori extrem de norocos, ori un foarte bun cunoscător. A jucat 20 meciuri de fotbal întinse pe nu mai puțin de opt zile și a câştigat peste 40.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Succesul mult așteptat al jucătorului vine la doar câteva zile după ce un altul și-a trecut în cont o sumă la fel de mare mizând pe evenimente din fotbal, tenis, baschet și handbal.

Cum să câștigi la pariuri peste 40.000 de lei

Succesul pariorului este cu atât mai mare, cu cât a avut răbdarea necesară să aștepte mai bine de o săptămână până ce toate meciurile de pe bilet au prins culoarea verde. Intră astfel pe lista celor care și-au asigurat vacanța cu banii luați de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Dar haideți să vedem cum s-a conturat câștigul de peste 40.000 de lei reușit de pariorul nostru. Cum multă atenție și calcule minuțioase făcute înainte a ales 20 de meciuri de fotbal din mai multe campionate ale Europei și a mers la siguranță, cea mai mare cotă fiind de 1,62.

A adunat o cotă totală de 429,15 și a renunțat să iasă cu prietenii la o bere, mizând 50 de lei pe bilet. Nu este o sumă mare, dar nici una de care să te lipsești ușor, însă este cert faptul că omul nostru a știut perfect ce face.

ADVERTISEMENT

Astfel a ajuns să-și caute un loc frumos pentru vacanța de vară, deoarece acum este mai bogat cu 42.915,56 de lei. Trebuie remarcat faptul că jumătate din această sumă, mai exact 21.457.78 de lei, a venit din super bonusul oferit de Superbet.

bwi

Câștig fabulos fără nicio emoție

Primele meciuri au fost unele de încălzire în care norocosul parior nu a avut nici cea mai mică emoție. Real Madrid și Bayern Munchen și-a câștigat lejer partidele de campionat, iar Farul a spulberat-o pe Rapid cu 7-2. În toate aceste jocuri, alegerea a fost să se meargă pe soliști.

ADVERTISEMENT

bwi

Întregul prim weekend a fost unul care a curs extraordinar pentru omul nostru, toate alegerile sale reușind să iasă relativ lejer, așa cum avea să se întâmple și la finalul săptămânii trecute cu ultimele partide rămase.

bwi

Singurele mici emoții au venit de la Real Madrid – Getafe, unde a jucat ”1 solist”, și de la VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen, unde a mizat că ”oaspeții marchează peste 0,5 goluri”. ”Galacticii” au înscris abia în minutul 70 unicul gol al întâlnirii, minut în care și Leverkusen a dat golul de 1-1 la Stuttgart.

ADVERTISEMENT

bwi

Trebuie să recunoaștem inspirația acestui jucător, dar de ce nu poate că următorul mare câștiga va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT