Sport

Precizie de calculator! Biletul „nebun” care a adus un profit de peste 83.000 de lei

Un bilet „nebun”, cu meciuri de E-sports, i-a adus unui jucător superinspirat și norocos în același timp un câștig fabulos, de peste 83.000 de lei, numai bun pentru o vacanță de vis
07.06.2022 | 12:04
Precizie de calculator Biletul nebun care a adus un profit de peste 83000 de lei
Un parior superinspirat a dat lovitura la finalul săptămânii trecute cu un bilet din E-sports. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu e fotbal adevărat, ci unul pe calculator, dar când e vorba de pariuri nimic nu te poate opri să obții câștiguri fabuloase, indiferent de evenimentele pe care alegi să le mizezi pe bilet. Este și cazul unui jucător care a dat lovitura weekend-ul trecut, cu un bilet „nebun”, la care puțină lume s-ar fi gândit.

A luat peste 83.000 de lei cu un bilet „nebun”, mizând pe meciuri de E-fotbal

Vara a început cum nu se poate mai bine pentru mulți pariori superinspirați, care și-au făcut bani pentru vacanțe de vis după ce au „înverzit” bilete de 5.000 de euro, de 40.000 de lei sau de peste 48.000 de lei cu meciuri „anonime”.

ADVERTISEMENT

Însă ce a reușit un jucător la finalul săptămânii trecute e de-a dreptul miraculos. Și nu doar datorită câștigului, ci mai ales a evenimentulor pe care a mizat. A ales 11 partide de E-fotbal (fotbal pe calculator), s-a riscat cu o miză de 50 de lei și a obținut un superprofit, de peste 83.000 de lei.

Sigur, acesta nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi beneficiat de superbonusul de 30% acordat cu generozitate de Superbet, bonus care i-a mărit câștigul cu peste 19.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Precizie de calculator pentru pariorul care a dat lovitura cu meciurile de E-sports

Chiar dacă oferta de pariuri sportive a fost extrem de generoasă la finalul săptămânii trecute, un jucător extrem de inspirat și de norocos a ieșit din tipare cu biletul său. Și nu doar datorită câștigului, ci în primul rând a alegerilor făcute.

Pariorul în cauză a riscat 50 de lei pe un bilet cu 11 partide de E-fotbal (fotbal pe calculator) și datorită cotei totale de 1.282 și a bonusului de 30% de la Superbet a ajuns la un câștig de peste 83.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de un bilet inedit, e de presupus faptul că cel care l-a plasat este un cunoscător al acestui gen de pariuri. E-sports-ul e un fenomen care ia amploare pe zi ce trece, mai ales în rândul tinerilor, lucru care se observă și în oferta generoasă zilnică a celor de Superbet.

Revenind la biletul nostru „nebun”, meciurile pe care le-a ales pariorul superinspirat au fost din E-sports Fotbal GT Nations, iar sistemul de desfășurare a fost de două reprize a câte 6 minute.

ADVERTISEMENT

Numele echipelor participante au fost unele de rezonanță, Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Atletico sau Villarreal, chiar dacă în spatele lor au stat nick-name-uri ca „Val”, „Tommy”, „Gorilla” sau „Spex”, mai mult sau mai puțin cunoscute celor implicați în fenomen.

Cum însă nu e obligatoriu ca echipelor adevărate să fie transpusă și în meciurile de E-fotbal, pariorul nostru a mers la siguranță pe bilet și a ales numai pronosticuri pe goluri, optând pentru variantele „peste 3,5” sau „peste 4,5”, în funție de inspirație. Iar și cotele primite au fost pe măsură, variind de la 1,60 (cea mai mică) la 2,20 (cea mai mare).

Cu asemenea cote de „neratat” și cu toate pronosticurile înverzite fără emoții, la finalul zilei s-a ales cu banii în buzunar, profitul de peste 83.000 de lei dându-i dreptul să își facă deja planurile pentru un concediu de cinci stele.

Și nu uitați nici de bonusurile oferite de Superbet, pentru că și cu ajutorul lor puteți să dați lovitura la pariuri și să obțineți câștiguri fabuloase, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT