Sport

Precizie extraordinară! Biletul colosal pe care s-a câștigat 1.000.000 de lei, cea mai mare sumă din istoria pariurilor sportive din România

Un bilet extraordinar pe e-fotbal a adus în conturile unui jucător norocos și inspirat un câștig colosal de 1.000.000 de lei, primul bilet verde cu o astfel de sumă din România.
04.11.2022 | 18:10
Precizie extraordinara Biletul colosal pe care sa castigat 1000000 de lei cea mai mare suma din istoria pariurilor sportive din Romania
Un parior inspirat a scris istorie și a câștigat primul bilet de 1.000.000 de lei cu un bilet din E-fotbal. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pariorul și-a încercat norocul și s-a dovedit a fi foarte inspirat într-o seară de Champions League, când la TV aveau loc meciuri din cea mai titrată competiție europeană. Totuși, cum nimic nu te poate opri din a miza pe evenimentele preferate, marele câștigător s-a gândit să parieze pe meciuri de E-fotbal și a câștigat o sumă istorică în România în ceea ce privește pariurile sportive.

Primul bilet de 1.000.000 de lei din istoria pariurilor sportive din România cu meciuri de E-fotbal

Biletele din ultima vreme au început să scrie istorie în pariurile sportive din România. Dacă la sfârșitul lunii octombrie un parior a reușit cel mai inspirat cash-out din istorie și a salvat un câștig de peste 100.000 de lei, a venit vremea ca și câștigul de pe un bilet să fie unul istoric și fabulos.

ADVERTISEMENT

Cum curajul este întotdeauna premiat, un parior a atins o bornă absolută în istoria pariurilor sportive din România. Deși, era o seară de Champions League, pariorul a ales să mizeze 7 lei pe meciuri din E-fotbal (fotbal pe calculator). Inspirația și norocul i-au adus cel mai mare profit din istoria pariurilor sportive din România, câștigul maxim de pe un singur bilet, 1.000.000 de lei.

Pe lângă inspirație și noroc, cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România nu ar fi fost posibil dacă pariorul nu ar fi beneficiat de superbonusul de 40% acordat cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Curaj, inspirație și noroc în meciurile de E-fotbal pentru cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Chiar dacă măreția partidelor de fotbal adevărat din Champions League stârnește atenția fiecărui parior, ziua de marți s-a dovedit a fi norocoasă în ceea ce privește meciurile de E-fotbal.

Cu siguranță, un bun cunoscător al acestor tipuri de pariuri inedite, câștigătorul fabulosului bilet a ales să mizeze doar 7 lei pe un bilet cu 13 meciuri de E-fotbal și cu ajutorul cotei totale de 152,566.03 și a bonusului de 40% acordat de SuperBet a ajuns la un istoric premiu de 1.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba despre noroc sau pură știință, E-sports-ul dovedește în continuare că este o inovație care ia amploare pe zi ce trece și devine tot mai cunoscut în rândul pariorilor cu ajutorul ofertei generoase zilnice oferite de Superbet.

Superbet

Pe biletul istoric, care i-a adus un câștig extraordinar, pariorul a ales să mizeze doar pe soliste în meciuri de E-fotbal Ligue 1. Cel mai probabil, pariorul este un fan al partidelor din Franța.

ADVERTISEMENT

Astfel, marele câștigător a pariat pe echipe, precum AS Monaco, Olympique Lyon sau Lille, iar în spatele lor au stat nick-name-uri mai mult sau mai puțin cunoscute de către pariori, „Tec”, „Rodja”, „Taz”.

Câștigătorul celui mai mare premiu din istorie în ceea ce privește pariurile sportive a fost foarte inspirat și a jucat doar pe soliste în cele 13 meciuri pe care a ales să mizeze. Singura cotă sub 2.00 a fost 1.85 de la meciul Olympique Lyon – Lille, în rest cotele oferite au variat între 2.00 și 3.75.

Cu astfel de cote extrem de atrăgătoare, dar și cu verde peste tot, pariorul s-a ales cu o sumă colosală în conturi, profitul de 1.000.000 dându-i șansa să scrie istorie în lumea pariurilor sportive din România și să viseze la lucruri mărețe.

Superbet

Este de remarcat faptul că bonusurile oferite de Superbet ajută semnificativ la câștiguri fabuloase care să facă viața mai bună oamenilor.

ADVERTISEMENT