Fotbal intern

Preconizatul transfer al lui Dan Nistor la U Craiova depinde de numirea noului antrenor! Edi Iordănescu, una dintre variante, a colaborat cu mijlocașul la Pandurii. EXCLUSIV

04.01.2020 | 16:21
Preconizatul transfer al lui Dan Nistor la U Craiova depinde de numirea noului antrenor Edi Iordanescu una dintre variante a colaborat cu mijlocasul la Pandurii EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova era aproape realizat, tot ce lipsește fiind semnătura fotbalistului, însă lucrurile s-au complicat după anunțul plecării lui Victor Pițurcă. Din informațiile FANATIK, venirea lui Nistor în Bănie depinde de viitorul antrenor al clubului.

Transferul lui Dan Nistor depinde de succesorul lui Victor Pițurcă

Plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo la Craiova era doar o chestiune de zile până la anunțul lui Victor Pițurcă. Deși toate părțile s-au înțeles, singurul lucru care lipsește fiind parafarea contractului, lucrurile par mai complicate după ce antrenorul se va schimba.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu și Cristiano Bergodi sunt principalele variante pentru înlocuirea lui Victor Pițurcă pe banca oltenilor. Tehnicianul italian pare cel mai ușor de convins, fiind aproape de o despărțire de FC Voluntari, în timp ce pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu, Mihai Rotaru ar fi nevoit să plătească clauza de reziliere celor de la Gaz Metan Mediaș.

Edi Iordănescu și Dan Nistor au colaborat timp de un an și jumătate la Pandurii Târgu Jiu, iar relația lor a fost foarte bună, antrenorul declarând în trecut, când Nistor era dorit de Gigi Becali la FCSB că păstrează legătura cu jucătorul.

ADVERTISEMENT

„Eu îl știu pe Nistor foarte bine, am lucrat împreună un an și jumătate. Este unul dintre jucătorii cu care țin constant legătura.  Este un fotbalist extrem de valoros și cu suflet mare”, declara Edi Iordănescu în vara lui 2018.

Cristiano Bergodi nu a lucrat cu Dan Nistor

Cristiano Bergodi ar fi la prima colaborare cu Dan Nistor în cazul în care cei doi ar ajunge la Universitatea Craiova. Italianul a mai antrenat în România la Rapid, ASA Târgu Mureș și Voluntari în ultimii ani, și nu l-a avut niciodată pe mijlocaș sub comandă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Edi Iordănescu nu va semna cu Universitatea Craiova, transferul lui Nistor ar putea pica, actualul jucător al lui Dinamo având oferte și din străinătate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 6.25 este cota pentru “scor corect: 1-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT