Alin Predescu şi-a cerut scuze pentru gesturile obscene: ”Am făcut ca în Giuleşti şi îmi pare rău” Reacţia lui Lăcătuş

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/04/2018, 22:26
Alin Predescu şi-a cerut scuze pentru gesturile obscene: ”Am făcut ca în Giuleşti şi îmi pare rău” Reacţia lui Lăcătuş

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Derby-ul din Liga a 4-a dintre CSA Steaua şi Academia Rapid s-a terminat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-3. Meciul a fost unul cu scântei, atât în teren, dar mai ales în tribune, unde suporterii s-au contrat de mai multe ori, lupta soldându-se şi cu răniţi.

Marius Lăcătuş, directorul tehnic al CSA Steaua spune că Academia Rapid nu a fost cu ”cine ştie câte clase” peste Steaua. ”Astăzi nu a fost o zi bună pentru noi. Rapidul a fost peste noi la agresivitate, mai combativi. Ăsta este fotbalul. Va veni şi play offul şi vom avea ocazia să ne luăm revanşa. Am luat goluri în urma unor greşeli şi a fost greu să revenim. Este un lucru pozitiv faptul că suporterii sunt alături de echipele cu tradiţie. Le mulţumesc şi îmi pare rău că astăzi nu ne-am ridicat la nivelul lor. A fost o zi mai puţin bună. Faptul că jucam pe Arena Naţională nu trebuia să-i împiedice pe jucători să-şi arate calităţile tehnice. În trecut, de regulă, câştigătoare era Steaua. Sper să arătăm că Steaua merită să meargă în Liga a 3-a. Nu cred că se va mai juca pe Arena Naţională, deoarece costurile sunt ridicate. Numărul suporterilor va fi unul destul de mare oriunde. Jocul echipei a lăsat de dorit, nu că Rapidul era peste noi cu cine ştie câte clase. Au ştiut să speculeze mai bine”, a spus Lăcătuş. 

Alin Predescu recidivează. Gesturi la adresa rapidiştilor. ”Îmi pare rău”

Jucătorul stelist care i-a enervat pe fanii Rapid-ului a fost Alin Predescu, care a făcut mai multe gesturi, după ce a marcat unicul gol al Stelei. ”A fost un meci execrabil din partea noastră. Am jucat extraoridnar de retraşi, cu frică, iar experienţa Rapidului s-a văzut. Cred că suntem mult valoric peste jucătorii Rapidului. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar nu am reuşit. Cunoşteam valoarea Rapidului, nu ne-au surprins cu nimic. Au speculat greşelile. Din nou, am făcut aceleaşi gesturi ca pe Rapid şi îmi pare rău. Cu înaintarea în vârstă sper să nu mai fac asemenea gesturi, care nu au loc în fotbal”.

 

 

Închide ×