News
notix pixel id

Predicţie înfricoşătoare despre destinul lui Vladimir Putin

Epoca Putin este în declin, dar sfârşitul liderului rus va fi dureroasă şi pentru Occident. Conflictul din Ucraina va escalada pentru că Putin urmăreşte ceva mai vast: restabilirea ordinii...
27.02.2015 | 17:25
Predicţie înfricoşătoare despre destinul lui Vladimir Putin

Epoca Putin este în declin, dar sfârşitul liderului rus va fi dureroasă şi pentru Occident. Conflictul din Ucraina va escalada pentru că Putin urmăreşte ceva mai vast: restabilirea ordinii mondiale direct cu SUA. Sunt predicţiile unui om care îl cunoaşte foarte bine pe liderul de la Kremlin.

Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a declarat joi ca Vladimir Putin este un “rege gol” care domneste peste o economie ce va regresa si mai mult, generand in cele din urma o batalie intre clanurile rivale din Moscova, potrivit Incont.ro.

“Putin cu pieptul gol nu este un lider atotputernic. Este un rege gol”, a declarat Hodorkovski la Londra.

Hodokovski sustine ca puterea lui Putin este in declin dar ca sfarsitul presedintiei acestuia, care a inceput in 1999, ar putea dura si ar putea fi dureros si periculos atat pentru Occident, cat si pentru Rusia.

“Rusia va ramane multa vreme in agonie la capataiul imparatului bolnav. Va fi dureros pentru populatie si periculos pentru Occident”, a declarat Hodorkovski.

El a afirmat ca, in opinia sa, conflictul din Ucraina va escalada, in timp ce scopul ultim al lui Putin este mult mai vast.

“Putin nu are nevoie de Donbas (estul Ucrainei). El vrea sa stabileasca soarta lumii la discutiile cu presedintele SUA”, a afirmat Hodorkovski. “Putin viseaza sa ajunga la o intelegere cu Statele Unite in legatura cu noua ordine mondiala, cand lumea va fi impartita in sfere de influenta. Cand nu vei putea interveni in zona altcuiva. Ca sa nu mai vorbim despre politica interna”, a adaugat el.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri