Predicţii fotbal Juventus – Real Madrid Liga Campionilor 03.04.2018

BETMAG   
in Pariuri sportive
03/04/2018, 16:07
Predicţii fotbal Juventus – Real Madrid Liga Campionilor 03.04.2018

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Atât Juventus, cât şi Real Madrid, consideră Liga Campionilor principalul obiectiv al sezonului, aşa că cei doi antrenori vor face tot posibilul să pună în teren cel mai în formă prim 11 care să ajute la obţinerea calificării.

Vezi AICI pontul nostru pentru Juventus – Real Madrid!

…despre Juventus

  • Torinezii sunt foarte aproape să câştige al şaptelea titlu consecutiv în Serie A, după ce în această rundă s-au impus cu 3-1 în faţa celor de la AC Milan şi Napoli a făcut egal.
  • Juventus trece printr-o formă excelentă, cu nu mai puţin de 25 de meciuri fără înfrângere, dintre care 21 de victorii! Cotele de la biletul zilei sunt aici. 
  • Pe teren propriu Juventus primeşte foarte greu gol, având nu mai puţin de patru victorii la rând, dintre care trei fără să primească gol.

…despre Real Madrid

  • Galacticii sunt în formă şi în luptă strângă cu Atletico Madrid pentru locul doi în La Liga, în timp ce FC Barcelona pare deja campioană. În weekend, Real Madrid s-a impus cu 3-0 la Las Palmas.
  • Real Madrid a scos una dintre principalele favorite la câştigarea Ligii Campionilor în optimile de finală, PSG, după două victorii.
  • Ultimul meci direct cu Juventus aduce amintiri plăcute madrilenilor, care s-au impus în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, scor 4-1.
Închide ×