Foto. Simona Halep, favorita experţilor la Miami Open! Ce şanse are

Irina Aldea   
in Cele mai citite
21/03/2018, 19:51
Foto. Simona Halep, favorita experţilor la Miami Open! Ce şanse are

Simona Halep se antrenează sub privirile lui Darren Cahill, la Miami, turneu care se desfăşoară în perioada 20-31 martie. Sportiva noastră se pregăteşte intens pentru a depăşi faza în care a ajuns anul trecut la turneul din Florida, faza sferturilor de finală.

Au apărut predicţiile referitoare la turneul de la Miami, iar Simona Halep este principala favorită a experţilor care au realizat clasamentul. Liderul mondial din WTA are un procentaj de 14,3%, fiind urmată de Wozniacki, daneza având un procentaj de 11,4%. Pe podium, pe locul 3, se clasează Elina Svitolina cu un procentaj de 8,1%, iar pe locul 4 este Angelique Kerber cu 7%.

Simona Halep, gata de luptă la Miami Open

Simona Halep va juca direct în turul doi al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Veronica Cepede – Oceane Dodin, în timp ce Serena Williams evoluează în turul I contra lui Naomi Osaka, câştigătoarea Indian Wells şi cea care a învins-o în semifinale pe Simona Halep.

De asemenea, Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, aşa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen şi Indian Wells. În primul tur, Simona Halep şi Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges – Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunţe ora de start.

Închide ×