Life

Predicțiile Margaretei Nistor pentru Premiile Oscar 2022. Cine crede că se va afla printre câștigători

Irina-Margareta Nistor, gazdă pentru Premiile Oscar 2022. Cine crede faimosul critic de film că se va afla printre câștigătorii din acest an. Iată ce nominalizări a făcut ea.
23.03.2022 | 12:55
Predictiile Margaretei Nistor pentru Premiile Oscar 2022 Cine crede ca se va afla printre castigatori
Predicțiile Margaretei Nistor pentru Premiile Oscar 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Irina-Margareta Nistor va fi gazda transmisiunii live a Galei Oscar 2022, care va avea loc pe data de 28 martie.

Irina-Margareta Nistor, gazda celui mai important eveniment cinematografic

Criticul de film va comenta Gala Oscarurilor în limba română, de la ora 3:00 dimineața (ora României), având în vedere că aceasta are loc live la Dolby Theatre din Hollywood, în Los Angeles, California.

ADVERTISEMENT

Irina-Margareta Nistor a vorbit și despre importanța acestui rol pentru ea, despre care a mărturisit că este foarte entuziasmată și fericită. Mai mult, ea chiar a spus că nu poate trăi fără filme.

„Eu nu pot trăi fără filme. Aveam 28 de ani când m-am apucat. M-am bucurat că pot să văd filme. Mi se pare extraordinar.

ADVERTISEMENT

Există și canal în original. Sunt atât de fericită. A venit filmul cu Copacul dorințelor, mereu mi-am dorit asta”, a spus ea, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Irina-Margareta Nistor, predicții despre câștigătorii de la Oscaruri

De asemenea, Irina-Margareta Nistor a făcut și câteva predicții despre cine ar putea câștiga Oscarul în acest an. Printre cei laurați îl vede pe actorul Will Smith, care joacă în filmul Regele Richard: Crescând campioni, bazat pe viața tatălui jucătoarelor de tenis Serena și Venus Williams.

ADVERTISEMENT

Și filmul În ghearele câinilor crede că va fi premiat, dar și Drive My Car, despre care ea crede că ar trebui să ia cel puțin un premiu.

„Va fi fără mască, va fi multă lume. Am fost cel mai mare pirat din lume, nu exista legea dreptului de autor. Avem și West Side Story. În ghearele câinilor o să ia cel mai sigur. E un film cu bătăi în stomac.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun actor o să se ducă probabil la Will Smith, probabil se simte și stânjenit că ia iarăși premiul. Suntem în ăia 200 care transmit Oscar, au fost ani când nu am fost”, a mai transmis ea pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT