News

Prefectul Brăilei: „Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”

03.01.2021 | 17:49
Prefectul Brailei Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina am puso
ADVERTISEMENT

Prefectul Brăilei a distribuit un mesaj pe o rețea de socializare care a stârnit mai multe comentarii. Simona Drăghincescu spune că s-a amuzat teribil de glumă. 

„Una bună la început de an mobilizatoare şi optimistă”, scrie în ultimul mesaj al prefectului judeţului Brăila.

ADVERTISEMENT

Fără să ezite prea mult, reprezentanta Guvernului în teritoriu susţine că îi place gluma care circulă pe Facebook şi care face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a şi la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din regatul britanic.

Ce glumă a postat prefectul Brăilei

„Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”, este postarea care însoţeşte mesajul lui Drăghincescu.

ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță, tonul prefectului a devenit unul mai serios şi pe contul de Facebook a apărut un mesaj despre situaţia la zi a crizei Covid.

„Incidenţa de astăzi este 2.17 judeţ şi 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori şi în municipiul Brăila.

ADVERTISEMENT

Aşezaţi-vă la aceeaşi masă şi deschideţi restaurantele. Salvaţi locurile de muncă”, scrie în al doilea mesaj al Simonei Drăghincescu.

Vă reamintim că Simona Drăghincescu are pregătire economică şi juridică şi a ocupat, timp de şase ani, funcţia de director al Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila. În ultimii 10 ani a fost consilier local municipal şi consilier judeţean.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine, numirea în funcţia de subprefect al judeţului Brăila este o recunoaştere a întregii mele activităţi administrative.

Momentul în care sunt numită este unul extrem de greu şi foarte important atât pentru brăileni, cât şi pentru români în general. Trebuie să avem grijă de noi, dar şi de cei de lângă noi”, a declarat, cu ocazia investirii Simona Drăghincescu.

Aceasta a făcut deliciul opiniei publice când a fost surprinsă într-o situație amuzantă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României.

Simona Drăghincescu a încălcat protocolul și a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților.

Ceremonia s-a desfășurat atunci chiar în centrul orașului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

ADVERTISEMENT