Prefectul de Olt, Florin Homorean, ar fi în stare gravă la spital după 10 zile de tratament împotriva Covid-19

Flaviu Popa   
în HotNews
21/07/2020, 23:48
Prefectul de Olt, Florin Homorean, ar fi în stare gravă la spital după 10 zile de tratament împotriva Covid-19
Prefectul Homorean se află în stare gravă la spital

Prefectul de Olt ar fi fost transferat în stare gravă la Spitalul Colentina, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit surselor Digi 24, prefectul Florin Homorean ar fi fost transferat la București după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat considerabil.

Prefectul ar avea probleme respiratorii, deși era asimptomatic și se internase în spital de bunăvoie după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Prefectul de Olt se află în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu Covid-19

Conform surselor Digi 24, prefectul Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației, tușește foarte mult și are o stare generală proastă.

Bărbatul a fost depistat cu Covid-19 în urmă cu zece zile, însă starea lui de sănătate s-a deteriorat în ultimele 48 de ore.

Florin Homorean a fost numit prefect al județului Olt în urmă cu 7 luni, în urma unei ședințe a guvernului Orban.

Susţinut categoric de către PNL, Homorean a fost comisar la Garda de Mediu Olt. De asemenea, a mai ocupat funcții de conducere, între 2001 şi 2003 a fost comisar șef adjunct, iar în perioadele 2003 – 2010 și 2013 – 2014, a fost comisar șef la Garda de Mediu Olt.

Florin Homorean o înlocuise în funcţie pe Angela Nicolae, demisă de Guvernul Orban, așa cum s-a întâmplat cu toți prefecții care au fost numiți de PSD în era Dăncilă sau Dragnea.

Conforl olt-alert.ro, Homorean nu a fost niciodată un om bogat, conform declarațiilor de avere. Prefectul de Olt nu ar deține niciun imobil, doar un autoturism BMW fabricat în 2002.

Politicianul nu are nicio casă și niciun teren pe numele său, având în conturi 15.000 de lei și 2.500 de euro. Mai mult, apropiații l-ar cataloga drept un om sincer și onest, care încearcă mereu să rezolve problemele fără să se plângă de nicio dificultate.

Închide ×