Pregătiţi tomberonul! Tolea Ciumac intră în cuşcă la Craiova

Adrian Dumitru   
în Sporturi
13/03/2015, 12:09
Pregătiţi tomberonul! Tolea Ciumac intră în cuşcă la Craiova GALERIE FOTO

Tolea Ciumac dă piept cu craioveanul Florin Boboc în gala de MMA Romanian Xtreme Fighting programată luni 16 martie la Sala Polivalentă din Craiova. Pentru Tolea, MMA-ul nu reprezintă o noutate. El a mai luptat în cuşcă, în diferite promoţii, atît în România, cît şi în Rusia, Moldova, Bulgaria, Ucraina şi Croaţia.

La Craiova, Tolea, care mulţi ani a făcut lupte greco-romane, înfruntă tot un fost luptător. Adversar îi va fi craioveanul Florin Boboc, multiplu campion naţional de greco-romane. Cuşca va trebui să suporte o greutate apreciabilă la meciul dintre cei doi căci Tolea cîntăreşte 120 de kg iar Boboc 112. Lor li se adaugă ring announcer-ul care are 121 de kg. În această situaţie, greutatea arbitrului nici nu mai contează.

Cine va părăsi cuşca în tomberon vom afla luni 16 martie cînd este programată gala Romanian Xtreme Fighting. Pe lîngă Tolea şi Boboc mai intră in cuşcă la Craiova, printre altii, Ionuţ “Pitbul” Atodiresei, Marius Tiţă, Cristina “Barbie” Stanciu, olteanca Diana Belbiţă si Cristian Mitrea, cunoscut din show-ul de televiziune Burlăciţa.

Gala RXF 17 de la Craiova e în direct pe Sport.ro, luni 16 martie, de la ora 20.

Închide ×