Fotbal international

Incredibil! Gazonul lui Arsenal, gazdă pentru musafiri nedoriţi

Arsenal încearcă din răsputeri să prindă sezonul acesta un loc în grupul echipelor care vor merge direct în grupele Ligii Campionilor. Dar până la stabiliea poziţiei din clasament a tunarilor aceştia se confruntă cu o problemă neaşteptată, dar foarte serioasă, legată de Emirates Stadium, arena pe care îşi dispută meciurile de acasă.
21.12.2017 | 17:17
Incredibil Gazonul lui Arsenal gazda pentru musafiri nedoriti
ADVERTISEMENT

Nici în acest sezon Arsenal nu are forţa de a se bate la titlu în Premier League. Obiectivul echipei este de a termina pe un loc de Champions League, competiţie pe care în ultimul sezon a ratat-o, ceea ce înseamnă o mare gaură în buget. Echipa lui Arsene Wenger trebuie să încheie cel mai rău caz pe locul 4, pentru a atinge acest obiectiv.

Cum însă este posibil ca în iarnă să plece starurile Alexis Sanchez şi Mesut Ozil, pentru a mai recupera o parte din banii investiţi, la vară aceştia terminând contractele, iar achiziţii de marcă nu se anunţă, va fi greu să prindă chiar şi locul 4.

ADVERTISEMENT

Este o situaţie care s-a mai întâlnit în Premier League

Momentan, însă, şefii lui Arsenal se confruntă cu o altă problemă, la fel de serioasă şi apărută pe neaşteptate. Este o problemă legată de stadionul Emirates, locul unde tunarii îşi dispută meciurile de acasă. Şefilor lui Arsenal nu le-a venit să creadă când au auzit, dar după ce au mers la faţa locului au pregătit un plan de rezolvare în regim de urgenţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pare greu de crezut, dar stadionul lui Arsenal, a unei echipe de top din nordul Londrei, a devenit casă bună pentru o mulţime de şoareci! Evident, ne referim la suprafaţa de joc. Un purtător de cuvânt al clubului a confirmat această problemă şi a precizat că s-a întocmit un plan de rezolvare a situaţiei cu maximă urgenţă.

ADVERTISEMENT

Sunt patru locuri identificate unde au reuşit şoarecii să îşi facă loc. Au fost găsite o mulţime de excremente şi găuri în gazon, pe unde au intrat rozătoarele să îşi facă loc. Personalul desemnat să cureţe suprafaţa de joc a fost dotat cu torţe, pentru a nu scăpa nici o gaură neastupată. Este o situaţie care a mai existat cu câţiva ani în urmă şi se bănuie că această prezenţă a şoarecilor este datorată apropierii unei zone a stadionului de o cale ferată.