Sport

Oficial: Premier League la DigiSport și LookSport din sezonul viitor! Pe câți ani a fost semnat contractul

Premier League va fi transmis de DigiSport și LookSport din sezonul 2022-2023, anunțul fiind făcut de moderatorii Radu Naum și Vlad Măcicășan. Aceștia au anunțat și durata contractului.
15.12.2021 | 19:55
Oficial Premier League la DigiSport si LookSport din sezonul viitor Pe cati ani a fost semnat contractul
Premier League la Digi Sport și LookSport din sezonul viitor. Sursă foto: premierleague.com
ADVERTISEMENT
15-12-2021
18:02

Oficial: Premier League la Digi Sport și LookSport din sezonul viitor

Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, a anunțat că DigiSport va transmite Premier League începând din vara anului 2022. Contractul a fost semnat pe trei ani: Din 2022, pentru următorii trei ani, DigiSport ia Premier League. Pentru prima dată în istorie, DigiSport transmite toate cele cinci mari campionate ale Europei”.

Și Vlad Măcicășan, moderatorul emisiunii „Fotbal Look” a anunțat achiziția făcută de LookSport: „Din 2022, LookSport va transmite Premier League în România. E o lovitură pe piața mass-media. Și încă ceva, vom transmite toate meciurile din campionatul Angliei. Asta este știrea finalului de an! Șoc pe piața media din România, Look ia Premier League”.

Eurosport este în acest moment singura televiziune din România care transmite Premier League, însă contractul expiră la finalul acestui sezon.

Digi Sport ar putea fi cea care să obțină drepturile TV pentru cel mai tare campionat de fotbal din lume, iar jurnalistul Andrei Niculescu a oferit indicii în acest sens în cadrul emisiunii „Fotbal european”.

ADVERTISEMENT

Realizatorul Andrei Niculescu s-a „scăpat” în direct? Ce surpriză de proporții ar putea pregăti Digi Sport

Un telespectator „anonim” i-a aruncat mănușa moderatorului Digi Sport, Andrei Niculescu, iar acesta nu a ezitat să îi dea o replică extrem de interesantă, care ar putea confirma informațiile potrivit cărora postul va transmite meciurile din Premier League, începând cu sezonul 2022-2023.

„«Fotbal european» înseamnă Spania, Italia, plus PSG. Au fost mișcări de trupe pe băncile tehnice în cel mai puternic campionat european, Premier League se numește, și nu vorbiți de ele”, a fost mesajul unui urmăritor al emisiunii care l-a forțat pe Andrei Niculescu să dea din „casă”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pune emoticonul ăla cu zâmbetul. Vă rog să păstrați emoticonul ăla, să nu uitați de el! Acum între noi așa… Să nu uitați de emoticonul ăla, că ne mai auzim noi peste ceva vreme!”, a continuat Andrei Niculescu.

Moderatorul nu a fost deloc impresionat de ultimele mutări din Premier League, unde miliardii saudiți au decis să îl numească antrenor pe Eddie Howe, asta după ce anterior au fost vehiculate nume mult mai importante.

ADVERTISEMENT

„Care sunt mișcările alea de trupe? Că a pus Newcastle după ce a căutat și nu a vrut nimeni să se ducă. Despre Conte am vorbit. Banii nu fac întotdeauna diferența.

S-a dus Eddie Howe, care a făcut și el ceva… Sigur, e un antrenor respectat, că a făcut niște treabă pe la Bournemouth pe acolo. Dar nu ce visau ei: Zidane, Conte, Unai Emery, i-a răspuns Niculescu telespectatorului.

ADVERTISEMENT

Eurosport a avut mai multe probleme tehnice în timpul transmisiei meciurilor din Premier League

FANATIK a scris în exclusivitate despre ce motivul pentru care Eurosport a avut probleme tehnice în timpul meciurilor din Premier League.

Site-ul nostru a solicitat un răspuns chiar de la sursă din cauza nenumăratelor probleme pe care le-a avut Eurosport. Nemulțumirile telespectatorilor au atins apogeul după ce tranmisia meciului Tottenham – Burnley a început în minutul doi, când deja se marcase.

„Ghinionul a făcut ca meciul de dinainte, Arsenal – Leicester, să se prelungească cu 7 minute, dar nu poți ieși imediat din transmisia respectivă. Am pierdut primul minut, culmea este că s-a dat gol”, a explicat la vremea respectivă Arnold Cobilanshi, directorul de programe al Eurosport România.

Eurosport, gafe în lanț pe transmisia meciurilor din Premier League

De-a lungul sezonului trecut, au fost destul de multe meciuri în care sunetul a fost decalat față de imagine și viceversa, sau comentariul pur și simplu nu se auzea din cauza unor probleme cu microfoanele.

Fanii celui mai urmărit campionat de fotbal din lume au fost din nou iritați de faptul că unele meciuri nu putea fi urmărite în format HD. Acest lucru s-a întâmplat la partida Leeds – Southampton. Pe Eurosport HD rula în timpul meciului o partidă de snooker… în reluare, ceea ce i-a scos din minți pe microbiști.

„Despre problemele cu sunetul, vom face câteva verificări. Știu că au mai fost cazuri în care problemele au venit de la provider astfel încât a apărut inadvertențe între sunet și imagine. Dar la meciurile respective am verificat și în alte rețele și să ştiţi că lucrurile au fost ok”, a mai declarat Arnold Cobilanshi la începutul lunii martie în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 242 de meciuri din Premier League transmite Eurosport
  • 9.200.000.000 de lire sterline încasează Premier League pentru drepturile tv în perioada 2019-2022
ADVERTISEMENT
Tags: