Sport

Manchester United, înfrângere rușinoasă cu Brighton! City, show cu Huddersfield

19.08.2018 | 16:00
Manchester United infrangere rusinoasa cu Brighton City show cu Huddersfield
ADVERTISEMENT

Vezi Premier League etapa 2 live stream la TV online. Transmisiunea este furnizată de Eurosport și Telekom Sport. Toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro.


UPDATE, ora 19:59 / Manchester United a suferit un eșec rușinos pe terenul celor de la Brighton, lipsiți de atacantul român Florin Andone.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:00 / Brighton – Manchester United 3-2 (G. Murray 25, Duffy 27, Gross 43 penalty / Lukaku 34, Pogba 90+5 penalty) VEZI AICI GOLURILE


UPDATE, ora 17:22 / Urmează de la ora 18:00 partida Brighton – Manchester United. Echipele de start.


UPDATE, ora 14:44 / Primele meciuri de duminică din Premier League s-au încheiat.

Manchester City – Huddersfield 6-1 (Aguero 25, 35, 75, Gabriel Jesus 31, David Silva 48, Kongolo 81 autogol / Stankovic 43) VEZI AICI GOLURILE

Burnley – Watford 1-3 (Tarkowski 6 / Gray 3, Deeney 48, Hughes 51) VEZI AICI GOLURILE 


UPDATE, ora 17:00 / S-au încheiat cele 4 confruntări care au început la ora 17:00:

Everton – Southampton 2-1 (Walcott 15, Richarlinson 31 / Ings 54) VEZI AICI GOLURILE

Leicester – Wolverhampton 2-0 (Doherty 29 autogol, Maddison 45) VEZI AICI GOLURILE

Tottenham – Fulham 3-1 (Lucas Moura 43, Trippier 74, Kane 78 / Mitrovic 52) VEZI AICI GOLURILE

West Ham – Bournemouth 1-2 (Arnautovic 32 penalty / Wilson 61, Cook 66) VEZI AICI GOLURILE


Cardiff – Newcastle 0-0 

UPDATE, ora 16:30 / Partida Cardiff – Newcastle, prima din run da a doua din Premier League, s-a terminat 0-0, dar oaspeții au avut o șansă imensă de a pleca cu toate cele trei puncte. Elevii lui Rafael Benitez au ratat un penalty în minutul 90+6 prin Robert Kenedy. Newcastle a evoluat în inferioritate numerică de la mijlocul reprizei secunde, după eliminarea lui Isaac Hayden.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 14:30. Start de meci în Cardiff – Newcastle, primul meci al etapei. Vezi echipele, fazele importante şi golurile în widgetul de mai jos. 


Premier League live stream la TV Online. Vezi etapa 2 din Anglia la Eurosport și Telekom

Fără îndoială, meciul-vedetă al etapei este Chelsea – Arsenal, programat sâmbătă seara, în direct la Eurosport. Premier League live continuă duminică. De la 15:30 este live stream pe Telekom Sport 1 duelul Manchester City – Huddersfield, iar de la ora 18:00, pe Telekom Sport 2 se joacă Brighton – Manchester United.

ADVERTISEMENT

Premier League etapa 1 – Program, rezultate și scoruri in Anglia

S 14:30 Cardiff – Newcastle
S 17:00 Everton – Southampton
S 17:00 Leicester – Wolves
S 17:00 Tottenham – Fulham
S 17:00 West Ham – Bournemouth
S 19:30 Chelsea – Arsenal
D 15:30 Burnley – Watford
D 15:30 Man City – Huddersfield
D 18:00 Brighton – Man United

Clasament Anglia etapa 2. Cum stau până acum echipele din Premier League

Liverpool a început perfect noul sezon din Premier League, cu o victorie clară în fața lui Crystal Palace, scor 4-0. Victorii au mai obținut Chelsea, Manchester City, Manchester United sau Tottenham. Vezi clasament Premier League.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Huddersfield live la TV pe Telekom Sport 1, duminică, ora 15:30

Echipa lui Pep Guardiola a pornit excelent în tentativa de a-și apăra titlul cucerit anul trecut. A avut evoluții extrem de bune în cele două meciuri pe care le-a disputat deja, în condițiile în care a avut ca adversari două contracandidate la titlu. În Supercupa Angliei a învins-o pe Chelsea cu 2-0, prin golurile lui Kun Aguero. Atacantul argentinian nu a mai reușit să repete isprava și în prima etapă din campionat, dar cetățenii s-au impus din nou cu același scor, 2-0, în fața lui Arsenal. Sterling și Bernardo Silva au marcat de această dată. Nu ar trebui să ne mire faptul că vorbim despre aceiași jucători care au dus greul și în sezonul trecut. City nu s-a mai aruncat pe piața transferurilor ca în alți ani. Doar trei jucători au venit, dintre care unul singur pentru prima echipă. Este vorba despre Riyad Mahrez, de la Leicester, cumpărat cu 68 de milioane de euro.

Cele mai tari cote și ponturi pariuri din Premier League sunt pe betmag.ro

Confruntarea cu Huddersfield îi aduce pe cetățeni pentru prima oară în acest sezon în fața propriilor suporteri. Să ne așteptăm așadar la un recital din partea băieților lui Pep Guardiola. Cu atât mai mult cu cât vor dori să își păstreze invincibilitatea în fața celor de la Huddersfiel. În cele patru meciuri disputate până acum, City s-a impus de două ori, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. În urmă cu două sezoane, în turul 5 al Cupei Angliei, cele două echipe au remizat în primul meci, scor 0-0, dar la rejucare City s-a impus cu 5-1. Sezonul trecut, în campionat, cetățenii au câștigat cu 2-1 în deplasare, iar pe teren propriu au făcut doar un 0-0.

Vezi meciul LIVE STREAM aici

Brighton – Manchester United live stream pe Telekom Sport 2, duminică, ora 18:00

La Manchester United lucrurile nu sunt tocmai roz. Mourinho e nemulțumit de campania modestă de achiziții din această vară și, în plus, are mari bătăi de cap cu jucătorii indisponibili. Chiar și așa, „diavolii” s-au impus cu 2-1 pe teren propriu în fața lui Leicester în prima rundă din Premier League.  Brighton, de cealaltă parte, a pierdut cu Watford, scor 0-2. Echpa nu poate conta pe doi dintre atacanții pe care a dat mulți bani în această vară: Florin Andone și Jose Izquierdo, ambii fiind accidentați.

Vezi meciul LIVE STREAM aici

ADVERTISEMENT