Sport

Premier League, etapa 22. Tottenham, victorie la limită contra lui Manchester City. Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Spurs Video

Vezi aici în format LIVE stream Tottenham - Manchester City și Chelsea - Fulham, precum și alte meciuri din etapa 22 din Premier League.
05.02.2023 | 20:36
Premier League etapa 22 Tottenham victorie la limita contra lui Manchester City Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Spurs Video
Rodri pasează greșit în fața propriului careu, Hojbjerg recuperează și îi pasează lui Kane, care înscrie din 12 metri. Harry Kane a ajuns la 267 de goluri pentru Spurs și a doborât recordul deținut de legendarul Jimmy Greaves (266 de goluri). Sursă foto: BBC
ADVERTISEMENT
05-02-2023
16:00

Tottenham - Manchester City 1-0 (Kane 15)

Vezi aici cele mai importante faze

FINAL: Victorie pentru Spurs! Tottenham se impune cu 1-0 și o ține pe Manchester City la cinci puncte în urma liderului Arsenal.

Min. 70 – Son pătrunde cu mingea la picior în jumătatea adversă, îi pasează lui Kane, dar acesta este blocat în ultimul moment de Ederson.

Min. 45+1 – Șutul lui Mahrez din interiorul careului lovește transversala porții lui Lloris.

Min. 15 – GOOOL Tottenham!!! Rodri pasează greșit în fața propriului careu, Hojbjerg recuperează și îi pasează lui Kane, care înscrie din 12 metri. Harry Kane a ajuns la 267 de goluri pentru Spurs și a doborât recordul deținut de legendarul Jimmy Greaves (266 de goluri).

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Tottenham – Manchester City.

  • Tottenham: Lloris – Romero, Dier, Davies – Emerson Royal, Hojbjerg, Bentancur, Perisic – Kulusevski, Son – Kane. Rezerve: Forster – Bissouma, Danjuma, Lenglet, Porro, Richarlison, Sanchez, Sessegnon, Skipp. Antrenor: Antonio Conte.
  • Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ake – Lewis, Rodri – Bernardo Silva, Alvarez, Mahrez, Grealish – Haaland. Rezerve: Ortega – De Bruyne, Ruben Dias, Gomez, Gundogan, Laporte, Palmer, Perrone, Phillips. Antrenor: Josep Guardiola.
05-02-2023
14:16

Nottingham Forest - Leeds 1-0 (Johnson 14)

Final de meci – Nottingham Forest obține o victorie uriașă cu Leeds, scor 1-0, și se îndepărtează puțin de zona retrogradării.

ple

Min. 14 – GOOOL Nottingham!!! Brennan Johnson deschide scorul cu un șut puternic din afara careului.

Min. 1 – A început meciul.

Primul meci al zilei din Premier League este între Nottingham Forest și Leeds United, două formații care se luptă pentru evitarea retrogradării.

04-02-2023
11:43

Liverpool s-a făcut de râs cu Wolves, Arsenal a pierdut cu Everton. United profită!

Clasament după meciurile disputate sâmbătă:

Clasament Premier League. Sursă foto: Flashscore.ro
Clasament Premier League. Sursă foto: Flashscore.ro

Newcstle – West Ham 1-1 (Wilson 3 / Paqueta 32)

FINAL. Manchester United – Crystal Palace 2-1 (B. Fernandes 6 pen., Rashford 62 / Schlupp 76)

Manchester United - Crystal Palace, echipele de start. Sursă foto: Flashscore.ro
Manchester United – Crystal Palace, echipele de start. Sursă foto: Flashscore.ro

FINAL. Wolverhampton – Liverpool 3-0 (Matip 5 aut., Dawson 12, Neves 71)

Wolves - Liverpool, echipele de start. Sursă foto: Flashscore.ro
Wolves – Liverpool, echipele de start. Sursă foto: Flashscore.ro

FINAL. Aston Villa – Leicester 2-4 (Watkins 9, Souttar 31 aut. / Madisson 12, Iheanacho 41, Tete 45+2, Praet 79)

FINAL. Brentford – Southampton 2-0 (Mee 41, Mbuemo 44, Jensen 80)

FINAL. Brighton – Bournemouth 1-0 (Mitoma 87)

FINAL. Everton – Arsenal 1-0 (Tarkowski 60)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Arsenal suferă prima înfrângere în Premier League după 5 luni, 0-1 pe terenul lui Everton. “Tunarii” vor rămâne pe primul loc, dar City se poate apropia la două puncte dacă bate pe Tottenham duminică.

Everton - Arsenal, echipele de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Everton – Arsenal, echipele de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
04-02-2023
09:12

Mikel Arteta, ales din nou antrenorul lunii în Premier League. Marcus Rashford, desemnat cel mai bun jucător

Mikel Arteta a fost ales antrenorul lunii ianuarie în Premier League. Este pentru a treia oară în acest sezon, când antrenorul lui Arsenal primește o astfel de distincție. În luna august și în perioada noiembrie-decembrie, tehnicianul iberic a fost ales cel mai bun antrenor în Premier League. 

Arsenal a început cu o remiză anul, scor 0-0 cu Newcastle, însă a câștigat următoarele partide, scor 2-0 cu Tottenham și 3-2 cu Manchester United. În ceea ce privește cel mai bun jucător, Marcus Rashford a primit premiul, fiind pentru a doua oară în actualul sezon când bifează această performanță (septembrie 2022).

Atacantul lui Manchester United a fost cel mai bun jucător al lunii în Premier League, în premieră, în ianuarie 2019. Internaționalul englez a înscris trei goluri în prima lună a anului împotriva lui Bournemouth (3-0), Manchester City (2-1) și Arsenal (2-3). 

„Luna trecută nu putea să meargă mai bine de atât pentru mine. Este pentru prima oară când câștig aceste două trofee împreună și sper să nu fie ultima oară.

Vreau să le mulțumesc coechipierilor, antrenorilor, familiei și fanilor pentru că mă ajută să câștig aceste premii”, a scris Marcus Rashford pe rețelele de socializare. 

03-02-2023
21:59

Premier League, etapa 22: programul complet și clasamentul

Vineri, 3 februarie

  • Chelsea – Fulham 0-0

Sâmbătă, 4 februarie

  • ora 14:30 Everton – Arsenal
  • ora 17:00 Aston Villa – Leicester
  • ora 17:00 Brentford – Southampton
  • ora 17:00 Brighton – Brentford
  • ora 17:00 Manchester United – Crystal Palace
  • ora 17:00 Wolverhampton – Liverpool
  • ora 19:30 Newcastle – West Ham

Duminică, 5 februarie

  • ora 16:00 Nottingham – Leeds United
  • ora 18:30 Tottenham – Manchester City
premier league
Clasament Premier League
03-02-2023
19:10

Chelsea - Fulham 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+6: Final de meci. Chelsea nu reușește să treacă de modesta Fulham pe teren propriu, dovadă că banii investiți la grămadă în transferuri nu aduc obligatoriu rezultate. Nu contează cantitatea, ci calitatea…

Min. 80 Fofana scapă singur cu Leno, îș driblează și trimite spre poarta goală, dar un fundaș al oaspeților respinge in extremis de pe linie.

Min. 45+1: Havert trimite un lob peste portarul lui Fulham, dar mingea lovește bara.

Min. 32: Havertz trimite pe lângă poartă după o centrare a lui Mount.

Min. 25: Arrizabalaga respinge greu în corner șutul lui Pereira din afara careului.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la Chelsea – Fulham, primul meci al etapei a 22-a din Premier League.

Chelsea: Arrizabalaga – James, Silva, Badiashile, Cucurella – Fernandez, Gallagher – Ziyech, Mount, Mudryk – Havertz. Rezerve: Bettinelli, Azpilicueta, Chalobah, Chilwell, Chukwuemeka, Fofana, Koulibaly, Madueke, Sterling. Antrenor: Graham Potter

Fulham: Leno – Tete, Diop, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Reid, Pereira, Willian – Mitrovic. Rezerve: Rodak, Adarabioyo, Cairney, Carlos Vinicius, Duffy, James, Kurzawa, Solomon, Wilson. Antrenor: Marco Silva

În weekend-ul vineri, 3 februarie – duminică, 5 februarie au loc partidele din cadrul etapei 22 din Premier League. Cele mai interesante meciuri se anunță a fi chiar uvertura rundei, derbyul londonez Chelsea – Fulham și epilogul ei, tot la Londra, Tottenham – Manchester City. Aceasta nu înseamnă că restul jocurilor nu merită atenție, în general toate meciurile din Premier League fiind extrem de interesante.

Tottenham – Manchester City și Chelsea – Fulham sunt partidele vedetă din etapa 22 din Premier League

Este o etapă care, în mod normal, nu ar trebui să constituie nicio problemă liderului Arsenal de a menține ritmul de-a dreptul senzațional. „Tunarii” joacă pe terenul codașei Everton, care s-a despărțit de antrenorul Frank Lampard și l-a numit pe post pe Sean Dychie. În schimb, ocupanta locului secund, Manchester City, va avea o deplasare dificilă, la Londra, pe terenul lui Tottenham, echipa lui Antonio Conte luptând pentru locul 4.

ADVERTISEMENT

Runda 22 din Premier League ia startul cu derbyul londonez dintre Chelsea și Fulham, o partidă în care ar putea apărea pentru prima oară în tricoul The Blues, cel mai scump jucător din istoria primei divizii engleze, argentinianul Enzo Fernandez. proaspătul campion mondial sosind în ultimele ore de mercato de la Benfica Lisabona pentru suma de 121 milioane euro!

Premier League, etapa 22: programul complet și clasamentul

Vineri, 3 februarie

  • ora 22:00 Chelsea – Fulham

Sâmbătă, 4 februarie

  • ora 14:30 Everton – Arsenal
  • ora 17:00 Aston Villa – Leicester
  • ora 17:00 Brentford – Southampton
  • ora 17:00 Brighton – Brentford
  • ora 17:00 Manchester United – Crystal Palace
  • ora 17:00 Wolverhampton – Liverpool
  • ora 19:30 Newcastle – West Ham
ADVERTISEMENT

Duminică, 5 februarie

  • ora 16:00 Nottingham – Leeds United
  • ora 18:30 Tottenham – Manchester City

Cine transmite la TV meciurile Tottenham – Manchester City și Chelsea – Fulham

Șapte dintre cele zece meciuri ale etapei 22 vor putea fi urmărite în direct pe micile ecrane din cadrul etapei a 22-a din Premier League. Singurele partide care nu vor fi televizate sunt Aston Villa – Leicester, Brentford – Southampton și Brighton – Bournemouth, toate având loc sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17:00.

Vor putea fi urmărite în direct Chelsea – Fulham, vineri, 3 februarie, Everton – Arsenal, Manchester United – Crystal Palace, Wolverhampton – Liverpool, Newcastle – West Ham, toate sâmbătă, 4 februarie, Nottingham Forest – Leeds United și Tottenham – Manchester City duminică, 5 februarie. Așadar nici un nume mare din Premier League nu lipsește din lista de transmisii în direct din etapa 22.

ADVERTISEMENT

Vineri, 3 februarie

  • ora 22:00 Chelsea – Fulham (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 4 februarie

  • ora 14:30 Everton – Arsenal (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 1)
  • ora 17:00 Manchester United – Crystal Palace (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • ora 17:00 Wolverhampton – Liverpool (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 19:30 Newcastle – West Ham (Digi Sport 2)

Duminică, 5 februarie

  • ora 16:00 Nottingham Forest – Leeds United (Digi Sport 4, Orange Sport 4)
  • ora 18:30 Tottenham – Manchester City (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Chelsea începe revirimentul cu noile achiziții, Manchester City vrea să rămână cât mai aproape de Arsenal

Chelsea este echipa care a explodat pur și simplu în această perioadă de mercato, în încercarea disperată de a reveni în forță în lupta pentru primele patru locuri. Lucru foarte greu de realizat, aproape spre imposibil, pentru că distanța până la locul 4 ocupat de Manchester United este de zece puncte. Londonezii au plătit sume record, 100 de milioane euro pe atacantul lui Șahtior Donețk, Mihailo Mudryk, iar acum recordul all time în Premier League, 121 milioane euro pentru Enzo Fernandez de la Benfica. Asta pentru a le aminti doar cele mai mari, pentru că mai există și altele ceva mai ieftine.

Sezonul trecut, Tottenham a început în forță, cu o victorie pe teren propriu în fața campioanei Manchester City. Oamenii lui Antonio Conte își doresc enorm să poată repeta acel rezultat. Speranțele londonezilor se leagă și de faptul că trupa lui Pep Guardiola nu prea pare a fi la nivelul cel mai bun la acest început de an, având câteva sincope neprevăzute.

Everton, pradă ușoară pentru „tunari”?

Liderul Arsenal merge la Liverpool, dar pentru partida cu una dintre ultimele clasate, Everton. „Tunarii” și-au întărit linia mediană prin venirea italianului de sorginte braziliană Jorginho de la Chelsea pentru 15 milioane de euro. La cum se prezintă Everton la această oră efectiv numai o minune îi poate salva de canonada tunarilor, care vor să își păstreze avansul de cinci puncte peste Manchester City.

Manchester United are meci acasă cu Crystal Palace. Pe Old Trafford a ajuns în ultimele ore de transfer, sub formă de împrumut, mijlocașul lui Bayern Munchen Marcel Sabitzer, un jucător pe placul antrenorului Eric ten Hag, care vrea fotbaliști dispuși să se bată pentru fiecare minge. În plus Sabitzer vede bine jocul și are o calitate recunoscută a paselor.


  • 1,62 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Tottenham – Manchester City

ADVERTISEMENT