Fotbal international

Video. Crystal Palace – Man United 2-3, de la 2-0! Gol senzaţional al victoriei, marcat în prelungiri! Vezi reuşitele

Manchester United a revenit incredibil de la 2-0 şi a obţinut o victorie în prelungiri după o reuşită spectaculoasă.
Video Crystal Palace  Man United 23 de la 20 Gol senzational al victoriei marcat in prelungiri Vezi reusitele

UPDATE, ora 23:55 / Townsend şi van Aanholt au reuşit să înscrie două goluri pentru Crystal Palace, la începutul fiecărei reprize şi se părea că gazdele vor reuşi să obţină victoria. Cu toate acestea, United a răspuns în stil de echipă mare şi a reuşit să întoarcă scorul prin Smalling, Lukaku şi Matic, ultimul printr-o reuşită splendidă de la 30 de metri în minutul 90+1.


 

UPDATE, ora 21:45 / Jose Mourinho apelează la toate vedetele în deplasarea de la Crystal Palace. În atacul „Diavolilor” vor juca Romelu Lukaku, cu Lingard şi Alexis Sanchez, în timp ce Pogba este şi el titular la United. De partea cealaltă, golgeter este mijlocaşul Luka Milivojevic, vârful Benteke având un sezon foarte slab, cu numai 2 reuşite. 

UPDATE, ora 17:30 / Arsenal Londra a pierdut un nou meci în Premier League cu Brighton, scor 1-2 – vezi aici reuşitele. Situaţia lui Arsene Wenger este dramatică, miar şefii ”tunarilor” ar putea să se despartă de el, mai ales că londonezii nu mai au şanse să prindă un loc de Champions League.


UPDATE, ora 21:35 / Liverpool a învins acasă pe Newcastle United, scor 2-0 – vezi aici reuşitele. ”Cormoranii” au reuşit o victorie africană, golurile fiinbd realizate de Salah şi Mane. În urma acestei victorii, trupa lui Jurgen Klopp a urcat pe locul secund în clasamentul din Premier League.


UPDATE, ora 19:00 / Tottenham a trecut pe Wembley de Huddersfield şi a urcat pe locul trei în clasament. Omul meciului a fost sud-coreeanul Heung-Min Son, autorul ambelor reuşite. Swansea City a făcut scor cu West Ham United, 4-1, iar Leicester City a salvat un punct în minutul 90+7 al meciului cu Bournemouth, scor 1-1, după un gol senzaţional reuşit de Mahrez. VEZI MAI JOS TOATE GOLURILE MARCATE ASTAZI IN PREMIER LEAGUE


Premier League etapa 29 LIVE VIDEO. În acest weekend au loc meciurile din a 29-a rundă din Premier League. Cel puţin sunt programate, pentru că de jucat se va vedea pe fiecare stadion dacă sunt întrunite condiţiile pentru desfăşurarea partidelor, în funcţie de starea vremii.

Premier League etapa 28 LIVE VIDEO. Peste Marea Britanie s-a abătut o vreme imposibilă, cu căderi masive de zăpadă, vânt teribil de puternic şi temperaturi foarte joase. Nu este exclus ca până la ora disputării partidelor unele să fie amânate.

Premier League etapa 28 LIVE VIDEO

Premier League etapa 28 LIVE VIDEO. Meciul etapei va avea loc duminică, între Manchester City şi Chelsea. Până atunci alte două echipe din Top Four par a avea meciuri uşoare acasă: Tottenham – Huddersfield şi Liverpool – Newcastle. Etapa se va încheia luni cu partida Crystal Palace – Manchester United.

Premier League etapa 28 LIVE VIDEO. La Watford clubul i-a chemat pe suporteri să vină şi să pună mâna pe lopeţi, pentru a face terenul practicabil pentru meciul cu West Bromwich Albion. Voluntarii vor primi bilete la meci, ceai, cafea şi ca hrană felii de bacon.

VEZI FAZELE IMPORTANTE DE LA MECIUL BURNLEY – EVERTON

VEZI FAZELE IMPORTANTE DE LA MECIUL LEICESTER – BOURNEMOUTH

VEZI FAZELE IMPORTANTE DE LA MECIUL SWANSEA – WEST HAM

VEZI FAZELE IMPORTANTE DE LA MECIUL TOTTENHAM – HUDDERSFIELD

VEZI FAZELE IMPORTANTE DE LA MECIUL WATFORD – WEST BROM