Premier League

Premier League etapa 5 live video. Manchester City, Manchester United, Arsenal și Chelsea au câștigat sâmbătă

16.09.2018 | 20:25
Premier League etapa 5 live video

Etapa 5 din Premier League se vede live stream la TV și online. Sâmbătă, 15 septembrie, sunt programate 7 partide, capul de afiș fiind derby-ul Tottenham – Liverpool. Duminică se joacă alte 2 partide, meciul care încheie runda urmând să se dispute luni seara. Partidele din etapa cu numărul 5 a primei ligi din Anglia sunt transmise în direct de Telekom Sport și Eurosport. Toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro. Vezi toate detaliile partidelor din La Liga accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 21:39 / Manchester United a câștigat cu 2-1 partida jucată în deplasare cu Watford, golurile echipei lui Mourinho fiind marcate de Lukaku și Smalling.

UPDATE, ora 20:06 / Romelu Lukaku a deschis scorul, în minutul 35 al meciului Watford – Manchester United. Belgianul a înscris într-un mod mai puţin obşinuit, folosindu-se de abdomen ca să devieze mingea în poartă.


UPDATE, ora 19:00 / Cele mai importante echipe din Premier League şi-au respectat statutul de favorite în această rundă şi au reuşit victorii concludente în faţa unor echipe din partea inferioară a clasamentului.

Rezultate Premier League sâmbătă, 15 septembrie

Tottenham – Liverpool 1-2

Bournemouth – Leicester City 4-2

Chelsea – Cardiff City 4-1

Huddersfield – Crystal Palace 0-1

Manchester City – Fulham 3-0

Newcastle United – Arsenal 0-2

Watford – Manchester United 1-2

Rezultate Premier League duminică, 16 septembrie

Wolves – Burnley 1-0 VIDEO AICI

Everton – West Ham 1-3 VIDEO AICI

Rezultate Premier League luni 17 septembrie

Southampton – Brighton 2-2 VIDEO AICI


Echipele de start pentru duelul Chelsea – Cardiff:

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso- Kante, Jorginho, Kovacic- Pedro, Giroud, Hazard

Cardiff: Etheridge- Ecuele, Morrison, Bamba, Bennett- Camarasa, Arter, Ralls, Hoillet- Reid- Ward


UPDATE, ora 16:30: Tottenham – Liverpool 1-2  (Lamela 90+3/ Wijnaldum 39, Firmino 54)


Premier League live stream la TV Online. Vezi etapa 5 din Anglia la Telekom Sport și Eurosport

Fanatik.ro îți va aduce pe toată durata week-end-ului cele mai noi informații din etapa a 5-a din Premier League. Capul de afiș al rundei este partida dintre Tottenham și Liverpool. Pe lângă cele 2 formații, Manchester United și Manchester City debutează săptămâna viitoare în Champions League, așa că este de urmărit cu ce formule de start și cu ce tactici vor aborda antrenorii partidele din acest week-end. Meciurile din Premier League sunt transmise live de Telekom Sport și Eurosport. Toate golurile și fazele importante vor fi şi pe fanatik.ro.

Premier League etapa 5 – Program, rezultate și scoruri în Anglia

Sâmbătă, 15 septembrie

Tottenham – Liverpool 1-2 

Bournemouth – Leicester City (ora 17.00)

Chelsea – Cardiff City (ora 17.00)

Huddersfield – Crystal Palace (ora 17.00)

Manchester City – Fulham (ora 17.00)

Newcastle United – Arsenal (ora 17.00)

Watford – Manchester United (ora 19.30)

Duminică, 16 septembrie

Wolverhampton – Burnley (ora 15.30)

Everton – West Ham United (ora 18.00)

Luni, 17 septembrie

Southampton – Brighton (ora 22.00)

Clasament Anglia etapa 5. Cum stau până acum echipele din Premier League

Liverpool, Chelsea și Watford sunt echipele care au obținut maximum de puncte după disputarea primelor 4 runde din Premier League. “Cormoranii” au cel mai bun golaveraj (9-1), urmați de Chelsea (10-3) și Watford (9-3). Cele 3 cluburi sunt urmate în clasament de Manchester City, cu 10 puncte și Tottenham, cu 9 puncte. De precizat faptul că alte 2 echipe nu au cunoscut încă gustul înfrângerii până la disputarea etapei cu numărul 5: Manchester City (3 victorii și un egal) și Everton (o victorie și 3 remize). Pe locurile retrogradabile se situează Newcastle (1 punct), Burnley (1 punct) și West Ham (0 puncte). Vezi aici clasamentul din Premier League actualizat în timp real.

Watford – Manchester United live online pe Eurosport 1, sâmbătă, ora 19.30

Eurosport 1 începe transmisiunile directe ale partidelor din Anglia de sâmbătă, 15 septembrie, cu partida Tottenham – Liverpool, de la ora 14.30, apoi spectacolul fotbalistic continuă cu celelalte partide care se dispută cu începere de la ora 17.00. De la ora 19.30 se joacă Watford – Manchester United, în direct pe Eurosport 1. Tehnicianul Jose Mourinho trebuie să demonstreze că cele 2 înfrângeri din debutul sezonului au fost doar ghinion pur și nimic mai mult, altfel riscă să își piardă locul pe banca tehnică a “diavolilor”. Vezi meciul LIVE STREAM aici.

Wolverhampton – Burnley și Everton – West Ham live stream pe Telekom Sport, duminică, orele 15.30 și 18.00

Duminică, 16 septembrie, se joacă alte 2 partide din Premier League. Telekom Sport 1 transmite în direct, începând cu ora 15.30, meciul Wolverhampton – Burnley, în timp ce partida Everton – West Ham este live pe Telekom Sport 2, de la ora 18.00. Vezi meciurile LIVE STREAM aici.

Southampton – Brighton live la TV Online pe Eurosport 1, luni, ora 22.00

Ultima partidă din etapa cu numărul 5 din Anglia se dispută luni, 17 septembrie, de la ora 22.00. Southampton – Brighton este transmis în direct de postul de televiziune Eurosport 1. Cele 2 echipe ocupă locurile 12, respectiv 14 în clasament și sunt la egalitate de puncte (4). Ambele au nevoie de o victorie pentru a se îndepărta de zona fierbinte. Vezi meciul LIVE STREAM aici.