Sport

Premier League etapa a 11-a. Jurgen Klopp, nervos din cauza arbitrajului: “Cum poate să nu fie fault?”

FANATIK.RO vă oferă detalii despre meciurile etapei a 11-a din Premier League, comprimate în acest weekend pe durata a trei zile: vineri, 5 noiembrie - duminică, 7 noiembrie
07.11.2021 | 22:00
Premier League etapa a 11a Jurgen Klopp nervos din cauza arbitrajului Cum poate sa nu fie fault
Jurgen Klopp, nervos după West Ham - Liverpool 3-2 (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT
07-11-2021
19:58

Reacţia lui Jurgen Klopp după West Ham - Liverpool 3-2

Jurgen Klopp a acuzat faptul că primul gol al lui West Ham a fost marcat după ce Alisson a fost faultat de Ogbonna. Antrenorul lui Liverpool a avut un discurs dur la postul de radio BBC 5, însă s-a mai temperat la TV.

“Este interesant că mă întrebi asta (n.r. întrebat dacă a fost fault la golul lui West Ham). Nu sunt sigur că vreau să răspund la această întrebare dacă tu nu cunoşti situaţia despre care vorbesc. Este job-ul tău să nu ai o opinie? Ok, foarte bine. Am revăzut faza. Alisson vrea să meargă după minge, iar Ogbonna îl loveşte în braţ. Sunt ţări unde toţi ar fi spus că e fault”, a explicat Juren Klopp la BBC 5 Live

“Ogbonna a atins braţul lui Alisson, o pare importantă din corpul unui portar. Cum poate să nu fie fault, chiar nu mai înţeleg, dar trebuie să accept astfel de lucruri”, a spus Jurgen Klopp pentru BBC Sport.

07-11-2021
13:52

Rezultatele meciurilor de duminică din Premier League

Clasamentul din Premier League

  • Arsenal – Watford 1-0 (Smith Rowe 56)
  • Everton – Tottenham 0-0
  • Leeds – Leicester 1-1 (Raphinha 27 / Barnes 28)
  • West Ham – Liverpool 3-2 (Fornals 4, 67, Zouma 75 / Alexander-Arnold 41, Origi 83)

Echipele de start la West Ham – Liverpool:

07-11-2021
13:50

Dean Smith, dat afară de la Aston Villa

Clubul Aston Villa a anunțat demiterea managerul Dean Smith, după ce formația a fost învinsă de Southampton, scor 0-1, în primul meci al etapei a 11-a din Premier League.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani se afla în funcție din octombrie 2018 și mai avea contract până în vara anului 2023.

După 11 etape, Aston Villa se află pe locul 15 în clasament, cu 10 puncte, două mai mult decât Burnley, echipă aflată pe primul loc retrogradabil.

07-11-2021
12:16

Frank Lampard, aproape de una cord cu Norwich

Norwich l-a dat afară pe managerul Daniel Farke după prima victorie în acest sezon, iar Frank Lampard este favorit să preia ultima clasată din Premier League.

Fostul mare mijlocaș englez este liber de contract după despărțirea de Chelsea și este văzut ca cea mai bună soluție pentru ”canari”. Pe lista celor de la Norwich se mai află Steven Gerrard, Roy Hodgson, Scott Parker și Lucien Favre.

07-11-2021
09:34

Ronaldo, pe lista înlocuitorilor lui Solskjaer

Înfrângerea suferită de Manchester United în derby-ul orașului cu City, scor 0-2, ar putea să-i fie fatală managerului Ole Gunnar Solskjaer, care avea deja un ultimatum după umilința cu Liverpool.

Casele de pariuri din Marea Britanie au afișat deja cotele pentru pozibilii înlocuitori ai managerului norvegian, iar Cristiano Ronaldo este văzut cu șansa a patra pentru a-i prelua pe ”diavolii roșii”.

Starul portughez are o cotă de 14,00 pentru a ajunge antrenorul lui Manchester United, iar în fața sa se află Brendan Rodgers de la Leicester City – cotă 2,00, Zinedine Zidane, care este liber de contract, – cotă 5,00 și Mauricio Pochettino de la PSG – cotă 6,50. În spatele lui Ronaldo se află Erik ten Hag de la Ajax Am,sterdam, cu o cotă 14,50.

06-11-2021
19:43

Daniel Farke, demis de Norwich în ziua când a obţinut prima victorie a sezonului

Norwich a încheiat sâmbătă seria de meciuri fără victorie din actualul sezon, după 2-1 cu Brentford, însă Daniel Farke, antrenorul echipei, a fost demis. Conform The Athletic, tehnicianul a aflat decizia conducerii după ce a oferit declaraţii la interviul de după meci şi în cadrul conferinţei de presă. 

“Decizia această nu a fost luată uşor. Ştiu cât de determinaţi au fost David şi cei din staff-ul lui pentru a obţine succesul la acest nivel, însă noi am simţit că acesta era momentul potrivit pentru o schimbare în speranţa că echipa va rămâne în Premier League. Daniel şi staff-ul lui vor fi mereu bine primiţi aici şi vreau, cu această ocazie, să le mulţumesc”, a declarat Stuart Webber, directorul sportiv al lui Norwich.

După 11 etape, Norwich ocupă ultimul loc în clasament, cu 5 puncte şi următoarea linie de clasament: 1 victorie, 2 remize şi 8 înfrângeri. 

Daniel Farke a antrenat-o pe Norwich în perioada mai 2017-noiembrie 2021 şi a reuşit s-o promoveze de două ori în Premier League. Neamţul este al patrulea antrenor demis în actualul sezon, după Xisco Munoz (Watford), Steve Bruce (Newcastle) şi Nuno Espirito Santo (Tottenham).

06-11-2021
14:56

Chelsea, pas greşit pe teren propriu

Brentford – Norwich 1-2 (R. Henry 60 / Normann 6, Pukki 29)

Chelsea – Burnley 1-1 (Havertz 34 / Vydra 80)

Crystal Palace – Wolverhampton 2-0 (Zaha 62, Gallagher 78)

Brighton – Newcastle 1-1 (Trossard 23 / Hayden 66)

06-11-2021
11:44

Manchester United - Manchester City 0-2 (Bailly 7 aut., Bernardo Silva 45)

Clasamentul în Premier League după derby-ul oraşului Manchester:

Min. 87: John Stones a ratat o ocazie mare pentru City.

Min. 45: GOOL City. 0-2. Cancelo a centrat din partea stângă, Maguire și Shaw au lăsat mingea să treacă considerînd că aceasta va ieși în afara terenului, dar Bernardo Silva a urmărit și l-a învins pe De Gea.

Min. 29: Gabriel Jesus ratează o ocazie imensă, șutul său de la 8 metri fiind repins în corner de De Gea.

Min. 26: Cristiano Ronaldo are prima mare ocazie pentru United, dar șutul său din voleu este respins de Ederson.

Min. 7: GOOL City. 0-1. Bailly își trimite în propria poartă o centrare venită din flancul stâng.

Min. 1: A început partida.

S-au anunțat echipele de start la meciul Manchester United – Manchester City.

mun

06-11-2021
05:58

Roberto Firmino, indisponibil aproximativ o lună

Atacantul echipei FC Liverpool, Roberto Firmino, va fi indisponibil aproximativ o lună, din cauza unei accidentări la ischiogambieri.

Brazilianul s-a accidentat în partida cu Atletico Madrid din Champions League. Intrat pe teren la pauză, în locul lui Sadio Mane, el a rezistat doar până în minutul 78.

”Veștile despre Bobby sunt foarte proaste, accidentarea este gravă. Este o lovitură. Nu știu exact cât va lipsi, dar mai mult de 4 săptămâni”, a declarat managerul Jurgen Klopp, conform The Athletic.

În aceste condiții, Firmino va rata meciurile de campionat cu West Ham United, Arsenal Londra, Southampton, Everton și Wolverhampton Wanderers, precum și întâlnirea cu FC Porto din Champions League.

05-11-2021
19:33

Southampton - Aston Villa 1-0 (Armstrong 3)

Clasamentul în Premier League după primul meci al etapei:

Min. 3: GOOOL Southampton! Adam Armstrong deschide scorul cu un şut din marginea careului.

Min. 1: A început meciul Southampton – Aston Villa.


Au fost anunţate echipele de start pentru Southampton – Aston Villa:

Premier League nu are încă timp să se gândească la pauza de două săptămâni care va aduce sută la sută o nouă prezenţă la un turneu final de CM pentru reprezentativa Albionului, necalificată încă matematic până la jocul de acasă cu Albania.

Programul etapei a 11-a din Premier League

Vineri, 5 noiembrie, ora 22:00

Southampton – Aston Villa

Sâmbătă, 6 noiembrie, ora 17:00

ora 14:30 Manchester United – Manchester City

Brentford – Norwich

Chelsea – Burnley

Crystal Palace – Wolverhampton

ora 19:30 Brighton – Newcastle

Duminică, 7 noiembrie, ora 16:00

Arsenal – Watford

Everton – Tottenham

Leeds United – Leicester

ora 18:30 West Ham – Liverpool

Înaintea ultimei vacanţe dictate de calendarul FIFA pentru preliminariile CM 2022 are loc etapa a 11-a, una care aduce la rampă două superpartide: marele derby al oraşului Manchester şi partida West Ham United – Liverpool, devenită un meci de prim plan ca urmare a excelentelor evoluţii din acest sezon ale “ciocănarilor”.

ADVERTISEMENT

Însă, firesc, majoritatea privirilor se vor îndrepta spre ceea ce va fi pe Old Trafford, acolo unde de când vecinii de la City au devenit o superputere nu au mai fost acele jocuri disproporţionate şi nu de puţine ori “diavolii roşii” au ieşit din propria casă exorcizaţi.

Derbyul de Manchester se joacă la ora prânzului din raţiuni de televizare

Etapa începe vineri, 5 noiembrie, cu un meci între două echipe din a doua parte a ierarhiei, Southampton – Aston Villa, cu gazdele neînvinse de trei jocuri şi oaspeţii cu eşecuri pe linie în ultimele patru apariţii.

ADVERTISEMENT

Apoi sâmbătă, la o oră oarecum neobişnuită pentru un derby, dar din evidente raţiuni de televizare în întreaga lume, are loc încleştarea de la Manchester. United e abia pe locul 5, deşi etapa trecută a făcut cel mai bun joc din acest sezon şi a învins pe Tottenham, la Londra, cu 3-0.

United, fără francezii Varane şi Pogba

Oleg Gunar Solskjaer nu va avea în teren două piese grele, francezii Varane în apărare şi Pogba, la mijloc. Tehnicianul norvegian stă cu sabia lui Damocles deasupra capului, fiind la un pas de a fi demis şi adus olandezul Erik ten Hag de la Ajax.

ADVERTISEMENT

Manchester City e pe 3, dar vine după un duş de gheaţă pe teren propriu, un neaşteptat 0-2 cu Crystal Palace, şi trupa lui Pep Guardiola se află acum la cinci lungimi de liderul Chelsea şi trei de locul secund, Liverpool.

Chelsea, misiune uşoară pe teren propriu

Interesul în oraş este imens şi derby-ul de pe Old Trafford a fost şi este singurul subiect în Manchester de la începutul săptămânii. Partida va fi condusă de controversatul arbitru Michael Oliver, care iarăşi a ieşit negativ la rampă în meciul de Champions League Borussia Dortmund – Ajax, eliminându-l nejustificat pe fundaşul central al gazdelor, Matt Hummels.

ADVERTISEMENT

Liderul Chelsea pare a avea o misiune facilă acasă cu un Burnley aflat pe loc retrogradabil şi departe de echipa sperietoare în deplasare din ultimele sezoane. Chiar dacă are trei oameni importanţi out, Mason Mount şi atacanţii Lukaku şi Werner, liderul pleacă mare favorit.

Antonio Conte, la primul meci de campionat pe banca lui Spurs

Seara, de la ora 19:30, “pescăruşii” de la Brighton, care continuă să zboare aproape de zona cupelor europene, primesc vizita “coţofenelor” zgribulite de la Newcastle, penultimul loc, doar 4 puncte şi nici o victorie, care începând după pauza de campionat îl vor avea pe bancă pe fostul tehnician de la Bournemouth, Eddie Howe, după ce Unai Emery şi Brendan Rodgers au declinat oferta.

Un meci foarte aşteptat va fi Everton – Tottenham, după ce londonezii au dat marea lovitură şi l-au pus pe bancă pe italianul Antonio Conte, care va primi în iarnă un buget mare pentru a construi o echipă de top 4.

Liverpool, singura echipă din Premier League încă neînvinsă

Arsenal, în mare formă de cinci etape încoace, este gazda confruntării cu Watford, echipa preluată de veteranul italian Claudio Ranieri, dar care nu a reuşit decât o singură victorie de când a revenit în Premier League după perioada de campion cu Leicester în 2015.

Etapa se încheie duminică, la Londra, cu un meci foarte interesant. Liverpool, singura echipă neînvinsă, este oaspetele unui West Ham aflat pe locul 4, cu evoluţii foarte solide. Cormoranii sunt favoriţi, însă meciul e mult mai greu, londonezii fiind una dintre cele mai disciplinate tactic şi mai ordontate echipe din Premier League.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru West Ham – Liverpool: 1,74 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: