Sport

Premier League, etapa a 7-a. Staff-ul lui Pep Guardiola, atacat pe “Anfield”! Ce au păţit oamenii lui Guardiola

FANATIK.RO vă prezintă toate informaţiile despre partidele etapei a 7-a din Premier League, care au loc în acest weekend şi care au drept cap de afiş meciul dintre Liverpool și Manchester City.
Premier League etapa a 7a Stafful lui Pep Guardiola atacat pe Anfield Ce au patit oamenii lui Guardiola
Incident incredibil în timpul derby-ului Liverpool - Manchester City
ADVERTISEMENT
04-10-2021
04:11

Incidente în timpul derby-ului Liverpool - Manchester City 2-2

La finalul meciului Liverpool – Manchester City 2-2, Pep Guardiola a anunţat că staff-ul său a avut probleme pe “Anfield”. Mai exact, un suporter al “cormoranilor” i-ar fi scuipat pe cei care se aflau pe banca de rezervă. Conform presei din Anglia, “cetăţenii” au făcut o plângere oficială, iar filmările de pe camerele video vor fi analizate.

“Ei (n.r. cei din staff) mi-au zis, eu nu am văzut nimic. Sunt sigur că oficialii lui Liverpool vor lua măsuri împotriva acelei persoane”, a spus Pep Guardiola la finalul meciului.

03-10-2021
15:01

Liverpool - Manchester City 2-1 (Mane 59, Salah 76 / Foden 69, De Bruyne 81)

Liverpool și Manchester City au remizat, scor 2-2, rezultat care o avantajează pe Chelsea care rămâne lider.

ple

Final de meci

Min 81: GOOOL MANCHESTER CITY – De Bruyne restabilește egalitatea cun șut deplasat de la 16 metri, deviat decisiv de Matip

Min. 76: GOOOL LIVERPOOL – Gol senzațional reușit de Salah. Egipteanul a driblat patru adversari și a plasat balonul pe lângă Ederson.

Min. 69: GOOOL MANCHESTER CITY – Gabriel Jesus a primi un balon în partea dreaptă, a intrat în centru, i-a pasat lui Foden și acesta a înscris cu un șut din unghi.

Min. 59: GOOOL LIVERPOOL – Salah face o cursă superbă, îl lansează pe culoar pe Mane și senegalezul îl învinge pe Ederson cu un șut plasat.

Min. 21 – Bernardo Silva a reușit o cursă fantastică, i-a pasat excelent lui Foden, dar acesta a tras în Allison.

Min. 1 – A început meciul.

liv

03-10-2021
12:59

Rezultatele meciurilor de duminică din Premier League

Crystal Palace – Leicester 2-2 (Olise 61, Schlupp 72 / Iheanacho 32, Vardy 38)

cpa

Tottenham – Aston Villa 2-1 (Hojbjerg 27, Lucas 72 / Watkins 67)

tot

West Ham – Brentford 1-2 (Bowen 80 / Mbeumo 21, Wissa 90+5)

wha

ple

03-10-2021
12:31

Watford l-a dat afară pe Xisco Munoz

Xisco Munoz (41 de ani) este primul manager din Premier League demis în acest sezon. Conducerea lui Watford l-a concediat după ce au trecut doar șapte etape din noua ediție de campionat. Ultimul rezultat i-a fost fatal tehnicianului iberic. Watford a pierdut la limită cu Leeds, scor 0-1, unicul gol al meciului fiind înscris de Diego Llorente.  A fost a patra înfrângere suferită de „viespi” în campionat.

Ca urmare a acestui rezultat, gruparea de pe Vicarage Road este pe locul 14 în Premier League, cu șapte puncte, la patru lungimi distanță de zona fierbinte a clasamentului.

„Watford FC Confirmă despărțirea de Xisco Munoz. Conducerea a sesizat un trend descendent în urma ultimelor rezultate, într-o perioadă în care echipa ar fi trebuit să fie în creștere. ‘Viespile’ îi mulțumesc lui Xisco pentru că a contribuit la promovarea în Premier League și îi urăm mult succes în carieră.

Clubul nu va face niciun alt comentariu până când nu va fi numit un alt antrenor principal”, se arată în comunicatul emis de Watford.

 

02-10-2021
13:30

Brighton - Arsenal 0-0

Meciul Brighton – Arsenal s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ple

bri

02-10-2021
11:27

Manchester United - Everton 1-1 (Martial 43 / Townsend 65)

ple

Final de meci

Min. 85: Golul marcat de Yerry Mina a fost anulat pentru o poziție de ofsaid.

Min. 65: Gool Everton!!! Townsend a restabilit egalitatea după un contraatac școală.

Min. 57: Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în locul lui Edinson Cavani. Portughezul nu a mai fost rezervă în Premier League de 14 ani, din mai 2007.

Min 43: Gool Manchester United!!! Servit excelent de Bruno Fernandes Anthony Martial nu îl iartă pe Pickford.

Min 32: Ocazie uriașă pentru Everton! Gray ia o acțiune pe cont propriu, păcălește întreaga apărare a „diavolilor roșii” și șutează pe jos, dar De Gea este la post.

Min. 1: A început partida!

01-10-2021
18:55

Rashford a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Atacantul echipei Manchester United, Marcus Rashford, a efectuat primul antrenament complet alături de colegi după operația la umăr suferită la începutul lunii august.

”Marcus s-a antrenat complet pentru prima dată astăzi cu lotul. Au fost câteva semne de întrebare în orivința lui, dar părea în regulă. A fost plăcut să-l vedem din nou alături de noi”, a declarat managerul Ole Gunnar Solskjaer, conform BBC.

Fotbalistul de 23 de ani nu a mai jucat de la finala Euro 2020, atunci când a intrat pe parcursul jocului cu Italia și a ratat unul dintre penalty-urile care au făcut ca Anglia să rateze trofeul.

“Au fost câteva abordări care zburau asupra lui, dar părea OK, ceea ce era plăcut de văzut.”

Etapa a 7-a din Premier League are loc în acest weekend, mai precis în zilele de sâmbătă,  2 octombrie, duminică și 3 octombrie.

Runda va începe cu un duel tare, și anume partida dintre Everton și Manchester United, care se va juca de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta etapa 7 din Premier League

Sâmbătă, 2 octombrie:

  • Manchester United – Everton – 14:30
  • Burnley – Norwich – 17:00
  • Chelsea – Southampton 17:00
  • Leeds – Watford – 17:00
  • Wolves – Newcastle – 17:00
  • Brighton – Arsenal – 19:30

Duminică, 3 octombrie:

  • Crystal Palace – Leicester – 16:00
  • Tottenham – Aston Villa – 16:00
  • West Ham – Brentford – 16:00
  • Liverpool – Manchester City – 18:30
ADVERTISEMENT

Înaintea acestei runde, Liverpool se află pe primul loc în Premier League, cu 14 puncte, fiind urmată de Manchester City, cu 13 puncte, iar top 3 este încheiat de Chelsea, cu 13 puncte.

Tot 13 puncte au și Manchester United, Everton și Brighton, iar la finalul rundei 7, unele formații se vor putea desprinde în clasament.

ADVERTISEMENT

Manchester United visează la o victorie după eșecul cu Aston Villa

Manchester United a avut o perioadă mai dificilă, deși „diavolii roșii” începuseră foarte bine campionatul. În ultima etapă din Premier League, formația lui Ole Gunnar Solskjaer a pierdut cu Aston Villa, scor 0-1, ratând un penalty în finalul meciului.

Înaintea partidei cu Aston Villa, Manchester United suferise și o eliminare din Cupa Ligii Angliei, în fața lui West Ham, scor 0-1, deși în campionat se impuseseră cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci jucat de „diavoli”, în Champions League, cu Villarreal nu începuse bine pentru Cristiano Ronaldo și compania, „submarinul galben” deschizând scorul.

În cele din urmă, Manchester United a reușit să întoarcă scorul, golul victoriei fiind marcat de Cristiano Ronaldo în minutul 90+5, spre bucuria fanilor lui United.

Acum, trupa lui Solskjaer va da peste Everton, o formație care își propune lucruri mărețe în acest sezon, adică o clasare pe un loc care duce în cupele europene, mai ales că acum se află la egalitate de puncte cu adversara directă de sâmbătă, 2 octombrie.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Liverpool – Manchester City: 2,80 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT