Galerie foto. Dezvăluiri incredibile! Jucătorii din Premier League folosesc pungi de tutun în timpul meciurilor

Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
30/03/2018, 15:19
Galerie foto. Dezvăluiri incredibile! Jucătorii din Premier League folosesc pungi de tutun în timpul meciurilor GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Conform cotidianului The Sun, a anunţat că mulţi fotbalişti din Premier League folosesc aceste pungi de tutun care ajută la creşterea gradului de conştientizare şi concentrare, printre cele mai importante nume afându-se Jamie Vardy.

De altfel, atacantul de la Leicester City a recunoscut în cartea sa autobiografică că foloseşte pungile de tutun. ”Când am venit la Leicester am început să folosesc pungi de tutun. Mi+am dat seama că mă ajută să mă liniştesc. Mulţi fotbalişti le folosesc”, a spus Vardy.

Un oficial Premier League spune că pungile de tutun sunt folosite şi în timpul meciurilor

Un oficial din Premier League a dezvăluit că unii jucători folosesc acest pungi chiar şi în timpul meciului: ”Este un dezastru. Sunt jucători care o folosesc aceste pungi de tutun înainte şi în timpul meciurilor. Sunt jucători care arată că au ceva între buza de sus şi gingii”.

Vânzările pungilor de tutun sunt interzise în Marea Britanie din 1992 după ce s-a descoperit că produc cancer, dar ele pot fi obţinute de pe internet. Deşi nu sunt interzise, pungile de tutun se află în atenţia Agenţiei Mondiale Antidoping. O pungă conţine 27,3 miligrame de tutun, aproximativ de trei ori mai mult decât o ţigară.

Închide ×