Premier League

Premier League interzice strânsul de mână între jucători, de teama Coronavirus. Anunțul oficial!

05.03.2020 | 21:49
Premier League interzice stransul de mana intre jucatori de teama Coronavirus Anuntul oficial
ADVERTISEMENT

Anglia începe să ia în serios coronavirusul, după ce în Regatul Unit au fost înregistrate 115 de noi cazuri. Astfel, oficialii Premier League au decis să interzică strângerea de mâini dintre jucători, de teama virusului din Wuhan.

În schimb, jucătorii vor trece ca de obicei unul pe lângă celălalt și se vor saluta înainte de meci. Conducătorii fotbalului britanic au decis să ia măsurile suplimentare de siguranță, temându-se de o posibilă epidemie.

ADVERTISEMENT

Strânsul de mână, interzis în Premier League

Măsura a fost luată pe termen „nedeterminat”, anunță presa britanică.

„Strângerea de mână nu va mai avea loc între jucători și oficiali începând cu acest week-end. Coronavirus se poate fi transmis printr-o strângere de mână.

Oficialii și jucătorii celor două formații vor ieși în continuare în mod organizat pe gazon înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Jucătorii celor două echipe se vor alinia, pe fundalul muzicii din Premier League, după care jucătorii echipei gazdă vor trece prin dreptul jucătorilor echipei oaspete, fără a da mâna cu ei”, au transmis oficialii fotbalului britanic, printr-un comunicat de presă.

În Italia, autoritățile au luat deja măsuri mult mai drastice și au decis ca toate meciurile să se desfășoare fără spectatori.

ADVERTISEMENT

În alte țări, precum China, toate competițiile sportive au fost amânate pentru o dată ulterioară care rămâne a fi stabilită.

Mai multe competiții importante din lume precum Olimpiada de la Tokyo, Euro 2020, Six Nations la Rugby, Turul Italiei la ciclism, riscă să fie amânate din cauza coronavirus.

ADVERTISEMENT
  • 97,908 de cazuri de coronavius au fost înregistrate în lume până în acest moment
Tags: