Video. Faza etapei în Premier League! Surprins de camerele TV cu organele genitale la vedere

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 09:34
Video. Faza etapei în Premier League! Surprins de camerele TV cu organele genitale la vedere

Huddersfield şi Bournemouth sunt două dintre echipele care nu au alt scop decât menţinerea în Premier League şi pentru viitorul sezon. Pentru cireşele din Bournemouth ar fi al treilea an consecutiv în care s-ar salva, ]n timp ce Huddersfield este nou sosită în acest sezon la masa bogaţilor din Anglia.

Deşi multă lume se aştepta să vadă un meci încrâncenat, dar lipsit de spectaculozitate, în care nevoia de puncte să fie factorul primordial înaintea oricărui spectacol, surpriza a fost totală. A ieşit un joc deosebit de alert, cu multe faze la cele două porţi, încheiat cu succesul, meritat, al echipei locale, cu scorul de 4-1.

Ambele echipe au ca obiectiv supravieţuirea în Premier League

Este victoria cea mai clară obţinută de Huddersfield în Premier League, venită în faţa unui adversar care ştie să joace afară şi care în ultima deplasare tocmai o distrusese la Londra pe campioana Chelsea cu scorul de 3-0!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Partida a oferit şi un moment desprins parcă din filmele pentru adulţi. Camerele au surprins exact secvenţa în care un jucător de la Huddersfield, aflat în apropierea băncii de rezerve, în spatele antrenorului german David Wagner îşi coboară şortul, dezvelindu-şi organele genitale. (VEZI VIDEO AICI) Incidentul a avut loc chiar în minutele de prelungiri ale timpului regulamentar.

 

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.