Patru jucători din Premier League au furat un taxi în cantonamentul din Spania! S-a aflat numele vinovaţilor

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
16/02/2018, 19:05
Patru jucători din Premier League au furat un taxi în cantonamentul din Spania! S-a aflat numele vinovaţilor GALERIE FOTO

UPDATE: S-a aflat numele celor patru care au furat taxiul din parcarea unui McDonald şi au mers cu el câţiva kilometri. Ei sunt Garreth Barry, John Evens, Jack Livermore şi Boaz Myhill, dintre aceştia doar Livermore având contract de 25.000 de euro pe săptămână, ceilalţi de 45.000 de euro. Livermore este jucător aflat în atenţia selecţionerului Angliei pentru CM din Rusia. Cei patru şi-au cerut deja scuze coechipierilor, dar conducerea clubului pregăteşte sancţiuni drastice, probabil amenzi foarte mari.


Ocupă ultimul loc în Premier League, cu numai 20 de puncte din 27 de etape, la şapte lungimi de prima poziţie de deasupra liniei şi are şanse minime de a evita retrogradarea. Aceasta ar fi la acest moment situaţia echipei West Bromwich Albion, echipă care deşi a schimbat antrenorul şi l-a adus pe Allan Pardew, nu poate evita continua cădere şi specialiştii o văd jucând la anul în Cahampionship.

În loc de a se pregăti la maxim şi de a încerca toate eforturile posibile pentru a supravieţui sau măcar pentru a muri frumos, jucătorii se pare că numai la fotbal nu le stau gândurile şi acum conducerea clubului se vede confruntată cu un caz de indisciplină foarte serios.

Sunt lanterna roşie din Premier League

Deocamdată, cei din conducerea lui West Bromwich Albion s-au mulţumit să recunoască faptul că în timpul perioadei de cantonament din Spania s-a produs un incident, autorii fiind patru jucători. Momentan nu s-a oferit nici o informaţie suplimentară asupra celor petrecute sau a identităţii celor vinovaţi, dar şefii clubului spun că dacă vor fi găsiţi vinovaţi jucătorii vor suporta consecinţele stipulate în regulamentul de ordine al clubului.

Presa din Albion a scris că în timp ce se aflau în cantonament în Spania patru jucători de West Bromwich Albion s-ar fi îmbătat crunt, după care au furat un taxi aflat în parcarea unui McDonald’s. Faptul că şefii clubului recunosc existenţa unui incident duce la ideea că lucrurile s-au petrecut întocmai, numai că nu se cunoaşte identitatea celor patru.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Închide ×