Fotbal international

VIDEO. Leicester, campioană! Prima reacţie a jucătorilor lui Ranieri

UPDATE, ora 23:55 /  Leicester e campioana Angliei după ce Tottenham nu a putut ţine de avantajul de două goluri pe care l-a avut pe Stamford Bridge. S-a terminat 2-2, iar Leicester nu mai poate...
03.05.2016 | 11:30
VIDEO Leicester campioana Prima reactie a jucatorilor lui Ranieri

UPDATE, ora 23:55 /  Leicester e campioana Angliei după ce Tottenham nu a putut ţine de avantajul de două goluri pe care l-a avut pe Stamford Bridge. S-a terminat 2-2, iar Leicester nu mai poate fi ajunsă de Spurs în ultimele două etape rămase de jucat.

CHELSEA – TOTTENHAM 2-2 (Cahill 59, Hazard 83 / Kane 35, Son 42)

VEZI VIDEO

Capture

UPDATE, ora 21:50 / Tottenham îşi joacă astăzi ultima şansă la titlu. Are nevoie de victorie pe terenul lui Chelsea pentru a continua să spere.

UPDATE 20:22 / Final de meci! Southampton cîştigă cu 4-2 şi rămîne în cursa pentru cupele europene. City ratează şansa să se desprindă de United şi nu are asigurată calificarea în Ligă şi la anul

Southampton – Manchester City 4-2 (Long 25, Mane 28, 57, 68 / Iheanacho 44, 78) VEZI VIDEO

wporp

UPDATE 17:51 / Final de meci! Leicester nu cîştigă azi titlul, însă obţine un punct mare pe terenul lui United. Echipa lui Ranieri mai are nevoie de 2 puncte pentru a obţine titlul. Totul se poate încheia luni. Dacă Tottenham nu cîştigă pe terenul lui Chelsea, “vulpile cîştigă campionatul cu 2 etape înainte de final. 

Manchester United – Leicester 1-1 (Martial 8 / Morgan 17) VEZI VIDEO 

ofkewp

UPDATE 15:52 / Final de meci! Swansea cîştigă clar meciul împotriva lui Liverpool, scor 3-1, într-un meci în care “cormoranii” au avut mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin. De la 16:05 e meciul de titlu, Man. United – Leicester

Swansea – Liverpool 3-1 (Ayew 20, 67, Cork 33 / Benteke 65) VEZI VIDEO 

swan

UPDATE 13:58 / Zi mare în Premier League. De la ora 14:00, Liverpool joacă în deplasare împotriva lui Swansea. De la ora 16:05, Leicester City joacă pe Old Trafford cu Manchester United. Cu 3 puncte, “vulpile” cîştigă titlul. De la 18:30 e Southampton-Man. City.

**************************

UPDATE 21:25 / Arsenal se impune şi îşi asigură în mare proporţie prezenţa în Liga Campionilor. Norwich se afundă pe locurile retrogradabile după acest eşec. Newcastle a ieşit din zona periculoasă şi e obligată să bată la Aston Villa în tentativa de a evita retrogradarea. 

Duminică, Leicester poate obţine titlul dacă va cîştiga 3 puncte pe terenul lui Manchester United.

*****************************************

Arsenal – Norwich 1-0 (Welbeck 59)

* Fanii lui Arsenal sînt foarte furioşi pe rezultatele echipei şi Arsene Wenger e ţap ispăşitor. Doar cîteva dintre bannerele fanilor “tunari”:

ewfef

 

lfpw kefwpo

wg[pl

arsenal

UPDATE 18:50 / Final de meciuri! Newcastle obţine 3 puncte URIAŞE în lupta la retrogradare şi urcă deasupra liniei. A căzut Sunderland, care a scos doar un egal cu Stoke. Urmează Arsenal – Norwich. Lupta la retrogradare se va da pînă în ultimele minute

Everton – Bournemouth 2-1 (Cleverley 8 / Pugh 9) VEZI VIDEO 

everton

Newcastle – Crystal Palace 1-0 (Townsend 59) VEZI VIDEO

*Cabaye ratează penalty pentru oaspeţi în minutul 70

newcastle

Stoke – Sunderland 1-1 (Arnautovic 50 / Defoe 90+3) VEZI VIDEO 

stoke

Watford – Aston Villa 3-2 (Abdi 45+2, Deeney 90, 90+3 / Clark 28, Ayew 48) VEZI VIDEO 

watford

West Brom – West Ham 0-3 (Kouyate 34, Noble 45+2, 79) VEZI VIDEO

west brom

*****************************

PREMIER LEAGUE LIVE. Intrăm în linie dreaptă spre finalul sezonului din Anglia. Leicester are 7 puncte avans cu 3 etape pînă la final şi are şansa să cîştige titlul în meciul de duminică de pe Old Trafford, cu Manchester United.

PREMIER LEAGUE LIVE. Sîmbătă se dispută 6 meciuri în care se vor juca meciuri care vor avea ca miză evitarea retrogradării şi lupta pentru Liga Campionilor. Sunderland, Newcastle şi Norwich se bat pe 1 loc salvator, ocupat acum de “pisicile negre”.

PREMIER LEAGUE LIVE. Cel mai interesant meci al rundei este cel dintre Arsenal şi Norwich, de la ora 19:30. “Tunarii” luptă pentru locul de Ligă, în timp ce oaspeţii au nevoie disperată de puncte pentru evitarea retrogradării.

PREMIER LEAGUE LIVE. Meciurile rundei şi clasamentul:

kpofewokpfw

clasm

*********************************************************